Renovar-se el DNI a Badalona

Avui he anat a renovar-me el carnet d’identitat. Per començar havia de demanar un certificat d’empadronament perquè havia canviat de domicili des de la darrera vegada que m’ho vaig renovar. El certificat s’ha de demanar a l’Ajuntament així que m’he dirigit al servei d’atenció al ciutadà que hi ha a la plaça de la Vila, a l’antic edifici del Banc Central. Fantàstic! Ha estat arribar (a les 9:10), demanar i marxar amb el paper a la ma. S’ha de reconèixer que m’he quedat gratament sorprès de la facilitat amb la que es fa aquest tràmit. Bé, un 10 per a aquest servei del nostre Ajuntament.
Desprès de fer altres coses que tenia pendents, m’he dirigit a l’antiga comissaria de la policia a fer el pas següent, demanar la renovació del carnet. De nou ha estat arribar i, gairebé sense esperar, fer tots els tràmits. Això sí, aquí el “paper” que anava a buscar no el tindran fins d’aquí a un mes. Però tampoc tinc cap pressa.
El que sí m’ha deixat una mica al lucinat és veure aquell edifici tan gran amb aquella pinta d’abandonat que té. No podrien haver posat la caserna dels mossos allà i evitar als veïns de la Morera el disgust que se’ls hi ha donat?

Un pensament sobre “Renovar-se el DNI a Badalona

  1. Avui he anat a renovar-me el carnet d’identitat la avinguda dels vents de bufalà.
    Tot i que tanquen a les 19:30h a les 18h ja no hi quedaven números i no atenien a més gent. He quedat gratament sorpresa quan, en veure el meu avançat estat d´embaraç i entendre la meva dificultat per fer cua de les 14 a les 19h, el policia de l´entarada ha intercedit per mi i ha demanat als seus companys si em podien atendre al final de la seva jornada.
    Desde aqui vull agrair a tot l´equip d´aquesta comissaria l´atenció rebuda. Especialment al Sr.Miguel qui, tot i portar un uniforme, sembla no haver oblidat la importancia del factor humà en el tracte amb el public…i això, al meu parer, ès un valor afeixit al cos de policia.

    NEUS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.