Com faig servir això?

Aquesta entrada pretén ser una mena d’ajuda per a aquell que entra de nou a aquesta bitàcola i no sap que és tot el que apareix… Anem per parts, dues són les que té la bitàcola, a l’esquerra les entrades (post en anglès) i a la dreta la barra de navegació.
A l’espai de les entrades només apareixen les 20 darreres ordenades des de la més moderna fins a la més antiga. A cada entrada es pot trobar un lloc on diu Comentaris i, entre parèntesis, el nombre de comentaris que hi ha sobre aquella entrada. Si cliques sobre la paraula Comentaris pots llegir els comentaris que hi hagi o escriure un de nou.
Les entrades estan classificades per categories. Pots veure la categoria d’una determinada entrada allà on diu Arxivat com

Més complicada és la barra de navegació. Allà pots trobar:

  • Una llista d’enllaços
  • La llista de categories. Si cliques sobre una categoria podràs veure les entrades d’aquesta categoria
  • Espai de Cerca (Search) et permet fer una cerca dins de la bitàcola. Així, si vols veure totes les entrades que parlen de Margarida Xirgu, escrius això a l’espai corresponent i prems el botó.
  • Arxius. Llista dels mesos on hi ha entrades. Si cliques a un mes apareixeran les entrades d’aquest mes.
  • Calendari. Doncs això, un calendari on pots veure recuadrats els dies que hi ha alguna entrada. Si cliques a sobre del dia veuràs l’entrada o entrades d’aquell dia.
  • Un espai per registrar-te o entrar si estàs registrat. Si estàs registrat pots escriure entrades a la bitàcola a més dels comentaris. Per qüestions lògiques abans de permetre que ningú escrigui res a Badalona Bitàcola, comprovaré que realment és “legal” 🙂
  • I finalment apareixen un seguit d’opcions per a sindicació de continguts (RSS) o per a validació de xhtml. Ara mateix aquesta bitàcola no és correcte segons l’estàndard xhtml. Algun dia em posaré i intentaré arreglar-ho.

I crec que això es tot, però si tens dubtes aprofita l’espai de comentaris d’aquesta entrada 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.