L’Hospital de Badalona facilitarà l’anticonceptiu de l’endemà

És una notícia d’avui de Badaweb L’Ajuntament ha decidit que l’Hospital municipal doni gratuïtament l’anticonceptiu aquest. No crec que sigui una bona idea… Es una manera més de treure responsabilitats als joves. Cada cop anem més a això, menys responsabilitat. Que has mantingut relacions sense precaucions? No et preocupis, sempre pots anar a l’Hospital i et solucionen el problema gratis. Si es que resulta que és mes econòmic que el preservatiu… Clar que la píndola aquesta només et “soluciona” un possible problema…

2 pensaments sobre “L’Hospital de Badalona facilitarà l’anticonceptiu de l’endemà

  1. També és una manera de donar més responsabilitats. I em sembla que follem tots, no només els joves. Em sembla que ets bastant simplista, un hospital, des d’aquesta perspectiva es un cau d’irresponsavilitats. No té cap sentit pensar això als ulls d’algue ha de prendre desicions. Salut.

  2. Simplista? A veure… Hi ha moltes qüestions que no estan clares amb aquest sistema. Primer, per molt que follem tots és evident que no té sentit que ens paguin a tots els mètodes anticonceptius. Sinó sembla més lògic que els preservatius siguin gratuïts per a tothom. Entenc que igual que en ocasions es regalen preservatius als instituts, si aquesta píndola s’ofereix gratuïtament és per a que estigui a l’abast dels més joves que no poden pagar-la. No?

    Per altre banda no entenc que vols dir amb això de que “un hospital, des d’aquesta perspectiva es un cau d’irresponsabilitats”. Doncs mira, depèn. És un irresponsable aquell que beu i condueix i si acaba a l’hospital és per culpa de la seva irresponsabilitat. Però aquell que ha patit el cop de l’irresponsable no ho és, evidentment. I quina responsabilitat dones a algú que després d’una farra sap que pot solucionar la “ressaca” prenent una pastilleta, que a més a més li surt gratis?.

    T’imagines el que seria que et diguessin: Si beus alcohol i després tens un accident amb el cotxe no pateixis, a l’hospital t’ho arreglen tot, a tu i al teu cotxe. De que servirien doncs les campanyes de prevenció?

    Simplista? No, en absolut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.