Zona blava a Margarida Xirgu… Si us plau

Voldria iniciar aquesta entrada amb una declaració de principis: Estic en contra de les zones blaves perquè:

  • Donen preferència a la gent de fora davant de la gent del barri.
  • Tal i com estan muntades (al menys a Badalona) no és més que un negoci.

Tot i això demano públicament a l’ajuntament de Badalona que faci zona blava el carrer Margarida Xirgu (allà on viu la Maite Arqué, alcaldessa de Badalona, per si no ho sabeu).

Per què, si soc contrari a les zones blaves, en demano una al meu carrer? S’explica fàcilment amb un parell de fotografies:

  1. El carrer d’en Prim entre la Rambla i Francesc Lairet. És zona blava. Al cantó del carrer on no es pot aparcar han posat “pirulos” de ferro per tal que els cotxes no puguin aparcar sobre la vorera.
    Foto del Carrer d'en Prim entre la Rambla i Francesc Lairet
  2. El mateix carrer des de Francesc Lairet fins a Margarida Xirgu. No hi ha zona blava. Al cantó del carrer on no es pot aparcar no hi ha “pirulos”. Els cotxes aparquen sobre la vorera, moltes vegades de manera que ni cadires de rodes, ni cotxets de nen poden passar. La grua no actua, els “urbanos” no posen multes.
    Foto del Carrer d'en Prim entre Francesc Lairet i Margarida Xirgu
Vull que al carrer de l’actriu Margarida Xirgu (allà on viu l’alcaldessa, us en recordeu?) posin una zona blava. Si us plau.

3 pensaments sobre “Zona blava a Margarida Xirgu… Si us plau

  1. Es una vergonya. Jo visc al carrer Seu d’Urgell i passa el mateix. Ja ho tenen com un dret adquirit el “fer nit al carrer damunt l’acera” Jo tinc una merda de cotxe i m’el fico al garatge que els meus calers em costa al cap de l’any

  2. Però el que no és gens just es que als qui hi vivim en zona blava no tinguin la consideració de perdonar les multes per tan sols 5 minuts en retirar el cotxe!! la zona blava és la forma de ràpida de recaptació d´impostos… No sé si us hi heu fixat però han augmentat considerablement el nombre de urbans i de grues municipals. Jo visc a l´Avda. Martí PUjol i vaig haver de parlar amb la responsable de la recaptació executiva per tal de poder pagar totes les multes que tenia,… ja que arribaven a l´antic domicili i, clar, vaig presentar un recurs per tal de que em perdonessin els interesos i encara estic esperant… (d´això ja fa 3 anys) . El que realment em fa pena es que la urbana estigui cada dia al meu carrer posant multes i per que un dia surto tard de casa no perdonen tot i sapiguent que visc a aquest carrer. surto de casa a las 9.20′ . A més, la última vegada se´m va emportar el cotxe la grua per reincident ( se´m va passar la hora del tiket 10 minuts ). I ja pots plorar o suplicar que el funcionari a qui has de pagar els 90 euros per treure el cotxe no vol sapiguer res… l¡La seva funció es robar els diners dels pobres currants que no fem una altra cosa que treballar per pagar (en el meu cas em retenen un 15%) impostos per que quan siguem grans poguem cobrar una ridicula pensió, o qui sap si la cobrarem. en fi, jo estic clarament en desacord amb la zona blava….

  3. Es vergonños, hem sento molt malament , per que fa cosa d´uns cinc dies , he rebut 8 multes per passar-me dels minuts en zona blava. No hi ha dret en que ens apretin d´aquesta manera . Es indignant que els càrrecs polítics es vagin engreixant a costa dels treballadors que a sobre de tenir que utilitzar el cotxe propi per donar un servei a l´empresa , a més , tinguem que pagar la zona blava de tot un matí .
    Jo ja m´he queixa´t ala meva empresa per tal de que busquin una sol.lució pels treballadors , ja que no hi ha cap aparcament pel voltant , TOT ES ZONA BLAVA.

    La resposta , es que deixem el cotxe a l´altra punta de la ciutat , o be que paguem ….

    Hem de fer força , no us sembla?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.