Futbol Badalona

Acaba de finalitzar el partit de futbol on el Badalona s’ha guanyat l’ascens a segona B. Malauradament m’he assabentat, no perquè hagi anat a veure el partit, ni perquè l’hagi sentit per la ràdio (si l’han donat), sinó perquè des del mateix camp han mirat de fer una retransmissió dels gols a través de la megafonia… Així sé que el Badalona ha fet 4 ó 5 gols i que acaben de convidar als aficionats a anar a la plaça de l’ajuntament…

Mentrestant, a televisió de Badalona, estan tornant a passar la darrera entrevista feta a la Maite Arqué on, curiosament, mira de defensar la ciutat europea del Bàsquet.

Bé, felicitats als aficionats badalonins.

2 pensaments sobre “Futbol Badalona

  1. Treballo a Can Soler (C/ del mar) i quan he plegat avui cap a les 11, m’he trobat amb un munt de gent a l’ajuntament. Per curiositat he preguntat que passava i mhan explicat aixo de que havien pujat a 2a b. Quan ja anava cap a Pep ventura, llavors he vist que venia l’autocar dels jugadors, suposo, acompanyat x 2 motos de la guardia urbana, amb la parafernalia de les sirenes. Curios. La plaça de l’ajuntament estava “pleneta”, tp massa, no ens passem.
    T’ha agradat la crònica? 😛
    Salut, vagi bé!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.