Resultats de la primera part del concurs

Bé, ja toca donar les respostes de la primera part del concurs. Les trobareu a aquesta pàgina.

Els quatre participants (al final han estat quatre 🙂 ) han encertat moltes de les preguntes i la que ha portat més “problemes” ha estat la darrera, la que preguntava quants barris té Badalona. La Mira deia que a la web de l’ajuntament diu en alguns llocs 33, en altres 34 i en altres 35. De fet a aquesta pàgina diu, al començament, que els barris són 34 i cap al final 35. A la mateixa web de l’ajuntament de Badalona podem trobar unes estadístiques de l’any 1996 on surten 33 barris.

Al final la manera de saber quants i quins són realment els barris de Badalona és anar a buscar els resultats electorals per barris de les darreres eleccions europees. Allà surten els 34 barris de Badalona. Guixeres (suposo que creat recentment) és el que ha “ballat” entre els participants. Només en Pep ha dit els barris correctament, doncs els demés s’han deixat entre 1 (aquest precisament) i 4 barris. “Amb el permís” d’en Pep :-), he donat com a vàlida (2 punts) aquesta pregunta als participants que han dit 33 barris correctament.

Queda clar que a la web de l’ajuntament es troba a faltar una relació de barris de Badalona i, el que seria millor, on són i quins carrers hi pertanyen a cadascú.

Les posicions després d’aquesta primera part queden de la següent manera:

  1. TOTS SOM POPS –> 10 punts
  2. Mira –> 9 punts
  3. Pep –> 8 punts
  4. d[oo]b –> 6 punts

Tots aprovats 🙂 D’aquests concursants en Pep ja ha respost també la segona part. Per cert, que si no té 10 punts és perquè ha deixat una pregunta sense respondre. Però juga fort 🙂

Només em resta dir que en d[oo]b, tot i que no tingui molts punts no és, ni molt menys, un rival a menysprear…

La setmana vinent més! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.