Varis

Avui una entrada variada: un article d’opinió, un comentari sobre el concurs i algunes notícies de premsa.

Començo pel concurs. Avui he rebut la resposta a la tercera part d’un/a nou/nova participant. El seu pseudònim és “La Maite”, tot i que diu que no havia nascut quan van inaugurar l’A19. Una mica incongruent 🙂 però m’ha fet il•lusió que algú més s’engresqués amb el concurs. Benvingut/da!

L’article d’opinió és de Miquel Estruch i es pot trobar a El Punt. Es titula “Precisament ara!“. Parla del “pis de la filla del senyor Puyol” (per dir-ho d’alguna manera) i comenta la casualitat de que sigui precisament ara quan hagi sortit a la llum, quan fa 8 anys que va passar això i quan hi ha un cert interès port part d’algunes entitats badalonines d’aconseguir diners públics per tirar endavant certs projectes. Bé, llegiu l’article, és curt i en Miquel Estruch escriu molt millor que jo.

I les notícies, doncs unes quantes:

I això és tot per avui… 🙂 He anat una mica ràpid. M’avisareu si trobeu alguna errada, oi?

3 pensaments sobre “Varis

  1. Hola
    Hola
    Després de llegir aquest article, vaig enviar una nota a l’Ajuntament.
    Sembla ser que molt abans de publicar l’article, ho va enviar a l’Ajuntament, rebent per part d’aquest, la mateixa resposta que jo. És possible que no quedés satisfeta amb aquesta resposta i és llavors quan desideix publicar-la a Badalona Opina. Si t’interessa la resposta, puc enviar-te-la per correu on em diguis, ja que és un escrit que ocupa diversos folis.
    Fins aviat
    Lluís

  2. Doncs si no et fa res, voldria conèixer la resposta, la pots enviar a lonabada(arroba)terra.es (cal subsituir (arroba) per @). Gràcies

  3. Potser no em vaig explicar massa bé. La resposta de l’Ajuntament la tinc per escrit, i no sé com fer-lo per a enviar-te’l per correu electrònic. Hauria de ser a mà o per correu ordinari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.