El dissabte, aperitiu a la Rambla

Dissabte passat vaig poder convidar a TOTS SOM POPS, el guanyador del concurs de juliol, a prendre alguna cosa a la Rambla de Badalona. Bé, de fet vaig convidar els participants del concurs que van arribar al final, que eren Mira, Athos, Pep i TOTS SOM POPS. Finalment van ser TOTS SOM POPS i Athos qui van venir, doncs a la Mira no li anava bé i en Pep no va contestar el meu missatge.

Vam estar prenent alguna cosa a l’Antic Cafè de la Rambla i vam parlar del concurs i de Badalona. Una trobada curiosa i interessant i de la qual van sortir-ne dues coses:

  • La Rambla necessita una actuació. Encara que sigui fer-li una neteja a fons. Les pedretes que hi ha sota les palmeres sÂ’estenen al llarg de la Rambla i no ajuden gens a donar una imatge de netedat. D’altra banda vam comentar que un restaurant de qualitat que tingui una terrassa pot donar més vida a la Rambla. Jo no era gaire partidari de restaurants cars a la Rambla, però després de la xerrada de dissabte, doncs bé, crec que potser sí que podria ajudar.
  • Sobre els parcs de Can Solei i Ca lÂ’Arnús, el que teníem tots clar és que cal un bon manteniment dels parcs per tal que es facin servir. Vam comentar que a Can Solei no sÂ’aprecia que es faci un manteniment en condicions. Manteniment se’n fa, això està clar, però caldria invertir més diners en arreglar-lo i deixar-lo en millors condicions. Demà escriuré una entrada sobre Can Solei.

Bé, con veieu la xerrada va ser doblement profitosa. Per una banda va servir per conèixer a dÂ’altres badalonins preocupats per la seva ciutat i, per lÂ’altra, va canviar una mica la meva visió dÂ’algunes coses. Per això mÂ’agradaria que hi hagués més comentaris. Perquè sé que no tinc per què tenir la raó absoluta 🙂 Hauré de quedar amb més gent, ja en tinc alguns a la llista 🙂

Acabo amb una foto de la Rambla feta el dissabte dia 4 de setembre de 2004 al voltant de les 14 hores. No hi havia gaire gent passejant, però en canvi a les terrasses hi havia força gent.

La Rambla de Badalona el 4 de setembre de 2004

Un pensament sobre “El dissabte, aperitiu a la Rambla

  1. Bueno como se lo pasa la gente de bien 🙂

    Yo respecto al tema de la rambla sinceramente la cambiaría al 100% y la aria un poco mas comercial.

    La rambla debería de ser una calle del mar pero mas grande , eso si sin quitar sus palmeras :D.

    Pero en vez de tiendas de ropa u otra cosa , pondría restaurantes de buen ver .

    Ya que estampos formamos el PBB ( Partido Badalona Bitácola ) 😛

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.