Aventures amb Gas Natural

Una de les coses divertides que té mudar-se és haver de canviar totes les domiciliacions bancàries dels subministraments: aigua, gas, electricitat, telèfon, etc.

L’endemà de comprar el pis vam trucar a Gas Natural per a canviar el titular i la domiciliació bancària del subministrament que ens arriba a casa. Això va ser fa un mes i mig. Ahir ens n’adonem que no s’ha fet el canvi.

Truquem al Gas i els diem que perquè no han fet el canvi i ens diuen que una cosa és el canvi de titular i l’altra el canvi de domiciliació. És a dir, que el canvi de titular sí que inclou el canvi de domiciliació però que “té el seu procés” i que no és immediat. “Efectivament, veig aquí que vostè ho va demanar el dia 12 però encara està en curs” i li dic comento que els antics propietaris estan com una moto i que ens ha reclamat el pagament del gas, a la qual cosa contesta “si vol li canvio la domiciliació, fins que sigui efectiu el canvi de titular”.

Doncs sí, sí que vull, és clar que vull!!! I penso que la persona amb la que vam parlar la primera vegada deu estar programada per seguir les ordres que rep per telèfon sense pensar, i que quan una persona truca per fer un canvi de nom, executa això, el canvi de nom, sense pensar que el de menys és el nom i el que realment li importa al que està trucant és el compte corrent, pagar, fer-se càrrec de les pròpies despeses.

Li diem a la persona que ara ens atén que sí, que sisplau ens canviï la domiciliació – i el titular quan li doni la gana – i llavors ensdiu que no existeix l’entitat bancària que li proporcionem. Li repetim i ens diu que truquem més tard quan haguem repassat el número. Li insistim – ja amb una certa acritud – que tenim la llibreta davant dels morros i que el número és totalment correcte. Ho consulta – “esperi un moment, sisplau” i musiqueta de fons – i una companya li diu que sí, que el número del banc és correcte, però l’aplicació no els l’accepta. Al final, ens demana un telèfon i ens diu que miraran de solucionar-ho i que si tenen problemes ens trucaran però que si ho resolen no ens truquen.

Així, doncs, ara a esperar que el marro del café ens diguin que tot
està resolt o rebre una trucada i tornar a començar.

Quant a Capgròs

També conegut com Isma, el Capgròs és possiblement el col·laborador de Badalona Bitàcola que més valor aporta al blog. Més fins i tot que el seu administrador!

2 pensaments sobre “Aventures amb Gas Natural

  1. Això de les grans empreses…
    Jo vaig treballar fa uns mesos per a Movistar, evidentment en una empresa subcontratada de telemàrketing i és un fàstic.
    Tot està programat i no pots tenir una relació directa i personal amb el client perquè has de seguir els criteris que et marca un ordinador i tothom pensa que els / les operadors són idiotes i passen de tot.
    I sí, fer canvis com aquest es converteix en un maldecap per als usuaris per culpa de la gran empresa.

    Una recomanació. Torni a trucar passats uns dies per comprovar com va, perque en el moment de penjar la seva trucada entra una altra i tot s’oblida.

    Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.