Prohibit parlar del que no els hi va bé

Crec que Muntsa Niso (IC – Els Verds) regidora de medi ambient de l’ajuntament de Badalona té al·lèrgia. Al·lèrgia a donar explicacions. Sí, sembla difícil de creure, però començo a estar convençut.
Fets:

  • El el Casal Antoni Sala i Font va organitzar una xerrada per parlar del port de Badalona i les aberracions que s’estaven fent allà. La Muntsa estava convidada i, en principi, es suposava que havia d’anar. No es va presentar. Segurament per no haver de donar explicacions del perquè del seu suport a aquesta destrossa del medi ambient.
  • El 15 d’abril es feia al Museu la primera sessió de valoració de proposta de Pla dÂ’acció de lÂ’’Agenda 21 de Badalona. La Muntsa va presentar l’acte, es va posar al darrera tot dient que es posava allà perquè volia ser una més i… Va marxar. També allà van sortir propostes contràries al port…
  • A la web de l’ajuntament de Badalona la regidoria de medi ambient té un espai propi. Allà tenen el que diuen la bústia verda on t’animen a “realitzar consultes, comentaris i suggeriments sobre temes relacionats amb el medi ambient“. Doncs bé, el dia 28 d’agost vaig fer una consulta mitjançant aquesta bústia. La vaig repetir la setmana passada i, evidentment, no m’han respost. La consulta la teniu explicada a aquesta entrada de la bitàcola. No sé si aquesta bústia serveix per alguna cosa més que per a fer maco, però, en qualsevol cas, la regidoria de medi ambient, dirigida per la Muntsa no dona la cara.
  • Finalment, avui es publica al el Punt un article titulat “L’AV Casagemes denuncia que s’ha vetat el debat sobre la platja a TVB” que diu: “El debat sobre l’estat de la platja d’aquest estiu que s’havia de fer a Televisió de Badalona (TVB) finalment s’ha suspès. Segons fonts de Badalona Comunicació, aquest debat ja s’havia de fer la setmana passada i es va ajornar, però ara s’ha suspès per motius que no s’han especificat. Josep Romero, president de l’AV de Casagemes i un dels contertulians que havia d’assistir al debat, creu que la televisió municipal «veta» el debat sobre la platja. «No s’atreveixen a fer el debat sobre la platja», va dir Romero. A més de l’AV, també hi havien d’assistir Jaume Solà, director de l’ACA, i Muntsa Niso, regidora de Medi Ambient“. Es pot trobar més informació a la web de CiU, més concretament aquí: CiU demana explicacions per l’anul·lació sine die del debat televisiu sobre la platja de Badalona.
    Un cop més la Muntsa Niso evita una situació “incòmoda”. Al·lèrgia, mala consciència o potser prepotència?. Trist, molt, molt trist.

6 pensaments sobre “Prohibit parlar del que no els hi va bé

  1. Més que alergia, el silenci de la Regidora de Medi Ambient en tot alló que no sigui propaganda ambientalista o festes pseudoreivindicatives mes pròpies d’un esplai de gent gran és revelador i simptomàtic del caracter ornamental, merament decoratiu d’aquest organ municipal.

  2. La coalició IC-Els Verds, formada l’any 1995 per IC i Els Verds va deixar d’existir l’any 1998, a instàncies dels Verds i arran de la instrumentalització política duta a terme per IC. posteriorment IC va pasar a denominar-se ICV, culminant el seu objectiu d’usurpació del nom (Verds) i el logotip (sol)propi dels Verds per parasitar electoralment l’espai polític d’Els Verds.

  3. i no serà que sou una panda de protagonistes que us emprenya que algu faci alguna cosa..perque fins que la Muntse no va entra a Mediambient no es feia res de res…i els verds tampoc més que protestar…

  4. No, a mi no m’emprenya que es facin coses, més aviat m’emprenya el contrari. Però no es tracta d’això. El que critico és que la Muntsa evita el donar explicacions en públic. El que hagi fet algunes coses (no gaire) que abans no es feien no és un mérit seu, si de cas és un demèrit dels anteriors governants de la ciutat, governants amb els que ara comparteix el poder que sembla el que més interessi a aquesta ciutat.
    I és que moltes de les actuacions de la regidoria de Medi ambient semblen fetes de cara a la galeria, com ara el SOS de la platja, el suposat informe sobre Ca l’Arnús que mai no es va fer, el bypass que tindria el port per tal de no fer malbé les platges de més al sud i que no es farà,…

    Ah! i el dia de la plantada d’arbres als voltants de Can Ruti, la regidoria de Medi ambient facilita el viatge en autobús de manera gratuïta per tal que la gent sigui més ecológica i faci servir el transport públic. No sé com puja la Muntsa fins allà perquè no le vist pujar mai, però si l’he vista baixar en cotxe…

  5. Me gustaria saber porque la muntsa ha dejado el ayuntamiento, las causas reales, a que se dedica actualmente y si alguien conoce un poco su situación económica actual. La que tenía antes de ser concejal ya la sabemos todos, 0 sobre 0. Si alguno estais interesad@s como llego muntsa a ser concejal os puedo dar una rápida y sencilla explicación, así como sobre sus conocimientos sobre medio ambiente.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.