Més zona blava

Amb la pèrdua d’espais de zona blava a l’antic viver (allà on s’estan fent les noves oficines municipals), l’ajuntament ha perdut una bona font de finançament. I com que això no pot ser, ja ho estan arreglant. Als carrers d’en Prim (per sobre de Germà Juli), Germà Juli i Riera Matamoros estan fent noves places de zona blava.

Zona blava a la Riera Matamoros (5/10/04)

Aquesta foto està feta a la Riera Matamoros. Han pintat el terra amb la zona blava i amb uns espais blancs per a motos allà on no hi havia prou espai per fer una plaça blava.

Això ho van pintar ahir i avui ja hi havia un munt d’enganxines de la grua. És el que passa, la zona blava es converteix ràpidament en zona d’alta prioritat per a la grua, sense donar temps a què la gent s’acostumi al nou “estatus” del carrer. Veieu la següent foto:

Cantonada Riera Matamoros - Carrer Fluvià (5/10/04)

Aquesta cantonada sempre ha estat plena de cotxes i mai la grua se’ls havia emportat. Ahir van pintar la zona blava i avui ja hi havia 3 enganxines de la grua. És vergonyós. Si no us fa res us recomano la lectura d’aquesta entrada d’aquesta mateixa bitàcola.

Aquest matí han pintat també la nova zona blava del carrer d’en Prim:

El carrer d'en Prim preparat per a ser pintat de blau (5/10/04)

Això sí, a Margarida Xirgu (fa cantonada amb Prim i Riera Matamoros) els cotxes continuen aparcant sobre la vorera sense que ningú (ni guàrdia urbana ni grua) faci res.

El carrer de Margarida Xirgu amb la vorera-aparcament (5/10/04)

Ja falta menys perquè Margarida Xirgu sigui un carrer amb zona blava

7 pensaments sobre “Més zona blava

  1. Particularment penso que l’alcaldessa és una dona de palla governada per determinats polítics a l’ombra que mai donen la cara perquÚ són uns covards -com en Lopez-Guardiola i d’altres- i per l’idealisme ridicul de la Niso. Estan envalentonats amb el que s’ha fet i es vol fer a Barcelona i probablement ho acabaran fent de mica en mica perquÚ no es noti. Però com que al centre som civilitzats i no ens queixem gaire haurem d’empassar-nos-ho. Estic segur que no haurien tinguts collons de posar les zones blaves en determinats barris de Badalona. L’única opció que ens queda és el boicot absolut a aquest ajuntament.

  2. Sóc vei del carrer Prim, al costat de Margarita Xirgu. Em sembla lamentable les zones blaves al centre de Badalona, ja ni ha prou de l’abús que fa aquest ajuntament. Volen que el centre sigui un lloc per elitistes o gent amb diners, però que passa amb la gent que no tenim diners per comprar un pàrking i que necessitem un vehicle de segona ma per anar a la nostre feina, ja que es trova en mig d’un polígon industrial a Montornés on no hi arriba el transport públic? Ho ha pensant l’Alcaldessa, no, segur que no, ella està pensant en el munt de diners que obtindrà l’ajuntament d’aquestes zones blaves, que augmentarà amb un 300% la recaptació que feien només amb les multes. VERGONYÓS!!!
    Podem conviure junts persones i cotxes, i si no es així, donçs que facin més pàrkings soterranis a baix preus pels veins de les zones afectades. Si el meu cotxe molesta, estic disposat a pagar algo raonable per dia, però no per hora!!! VEEEEERGONYÓS, i pensar que jo vaig ser un dels que va votar a la Maite. No ho tornaré a fer, us ho asseguro!!!

  3. Hoy, he estacionado la moto entre dos espacios de zona azul, en la calle Princep de Bergara, y ambos espacios han sido utilizados durante todo el dia por coches, sin que mi moto impidiese el uso de estas zonas. Cual ha sido mi sorpresa cuando al finalizar mi jornada laboral e ir a recoger mi vehículo, me lo he encontrado multado. ¿Acaso espera el vigilante que deje un ticket de estacionamiento en el asiento de la moto? ¿Cuánto debo pagar por estacionar en una zona azul, sin ocupar espacio de la misma? ¿Debo pagar la misma sanción por usar 4 metros de zona azul sin pagar, que 50 centimetros? ¿Quiere esto decir que si ocupo 2 plazas con un camión, solo debo pagar una? ¿Y si nos pusieran a nosotros, los motoristas, una zona azul a un precio proporcionado, en zonas donde no puede estacionarse en la acera por su reducido tamaño?

  4. Desde luego es curioso. En las calles Prim y riera Matamoros en los sitios donde no cabía un coche han marcado el sitio con líneas para aparcamiento de motos, gratuito, por supuesto. Así que no deja de ser sorprendente que te hayan puesto una multa por estacionar en zona azul. Creo que el “guardia” de turno andaba un pelín despistado… Intenta recurrir, aunque Badalona tiene la fama de que los recursos siempre se desestiman :(.

  5. Me perdonareu , escric molt mal el catala .

    La meva mare va vire a la Riera de Matamororos en fins els 50 .

    Conserveu aquet carre.

    daniel ( catala / brasiler ) estic a Miami

  6. Daniel, la Riera Matamoros es conservarà durant molts anys, no et preocupis 🙂

    Si tinc temps (i tu segueixes visitant Badalona bitàcola) igual un dia faig algunes fotos del carrer. Saps a quin número del carrer vivia la teva mare? O més o menys a quina alçada…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.