Alguns aclarariments

Anuncis a la pàgina
Avui he afegit anuncis de Google a la pàgina i he canviat el cercador de WordPress (l’eina que faig servir per a mantenir aquesta bitàcola) pel de Google que funciona millor (les coses com són). El cercador no crec que el canviï, almenys fins que hi hagi un canvi de versió de WordPress, però els anuncis no sé què duraran. Això sí, això de posar els anuncis m’ha servit per veure que malgrat que Google no té el català com un dels idiomes per seleccionar com a idioma de la pàgina (vaig haver de posar que era en castellà), a l’hora de la veritat reconeix l’idioma de la pàgina com català i actua en conseqüència (això de “Servei Públic d’Anuncis de Google” és cosa d’ells).

Badaweb
A una entrada de fa uns dies, dues persones han posat dos comentaris, l’un crític amb Badaweb i l’altre a favor. La persona que fa el comentari a favor sembla que entengui que el comentari en contra és meu, quan no és així. Tot i que he criticat algunes coses de Badaweb en alguna ocasió (aquí i aquí), no sento cap mena d’animadversió per aquesta pàgina ni molt menys.

Muntsa Niso
Un conegut em preguntava fa algun temps per que li tinc tanta mania a la Muntsa. No li tinc cap mania, simplement no estic d’acord amb la seva manera de fer. Tinc moltes coses per criticar a la Muntsa i algun dia faré una entrada dedicada només a ella, perquè crec que com política no respon al que s’esperaria d’una persona d’esquerres i ecologista, de debò? En qualsevol cas, quedi clar que pel que conec d’ella és una excel·lent persona i per tant no em pot caure malament.

CiU
També en algun moment m’han “acusat” de “ser” de CiU. Doncs no, no en sóc. De fet no sóc de cap partit polític i menys en qüestions locals. Ja he dit en més d’una ocasió que crec que els partits polítics “tradicionals” difícilment poden fer una feina realment local. Només s’ha de veure l’acumulació de càrrecs que tenen els cap de llista badalonins. Ara, reconec que des de CiU es fa una bona oposició a l’ajuntament, a banda de ser l’únic partit badaloní que creu en les possibilitats d’Internet.

Per acabar insisteixo en que no em crec posseïdor de la veritat. Només dono la meva visió de Badalona, esbiaixada, sens dubte, per la realitat que m’envolta. I per si m’equivoco, els comentaris sempre estan oberts per a qualsevol que vulgui donar la seva visió de les coses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.