Immigració a Badalona. Els veïns d’artigues cansats d’esperar solucions

Artigues esclata i els veïns surten al carrer per reclamar més atenció al barri (el Punt)

Els veïns d’Artigues estan cansats d’esperar la resposta de l’administració local i, malgrat que demà tenen previst trobar-se amb el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Badalona per tractar dels problemes de la zona sud, ahir van aprofitar la celebració del ple per concentrar-se a la plaça de la Vila en senyal de protesta. Diuen que el barri és insegur, que necessiten més presència policial i que les administracions no s’acaben de prendre seriosament els problemes d’Artigues. Tampoc entenen que el pressupost d’inversions no prevegi cap partida per a la zona. Els veïns de Sant Roc podrien sumar-se a les protestes.

Manifestació dels veïns d’Artigues durant el Ple (Badaweb)

Els xiulets han estat els protagonistes de la concentració que es va dur a terme ahir al vespre durant el decurs de la sessió plenària. Prop d’una seixantena de veïns del barri d’Artigues es van concentrar durant una hora per reclamar a l’administració municipal més seguretat i més acció per paliar els problemes de convivència i sobreocupació als pisos d’aquesta zona.

Amb tot els veïns volen establir una bona convivència amb els nouvinguts, una mostra és el “pla de convivència” que des de l’entitat s’ha posat en marxa. El pla, entre d’altres coses treballa per evitar que el barri es converteixi en un gheto.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.