Badalona, les tortugues i els forums locals.

L’internauta crític es un dels espais que crec convé llegir a tots els badalonins. De fet una mica com Badalona Opina o els fòrums de Badaweb, només que en estar a la web de Vilaweb Badalona sembla com que tingui més renom. Potser per aquest renom, de tant en tant podem trobar escrits realment interessants com el que dimarts va escriure en Pep Mita i que va titular L’Ajuntament de Badalona, o la velocitat de les tortugues

Em permeto extreure algunes línies de l’escrit d’en Pep Mita, tot i que us recomano que el llegiu sencer.

Fa poc vaig dimitir del meu càrrec a l’ajuntament de Badalona per haver comès l’error d’haver-lo acceptat just un any abans.

El motiu que vaig donar: ICV està al govern de la ciutat però no hi pinta res, ergo jo no estic fet per això i plego –dues companyes més també ho van fer–. I dels de EUiA que vaig dir? Res. Descansin en pau. I què ha passat després? El meu particular guàrdia civil, curiosament també uniformat de verd, però amb certs tocs violetes i ja poquíssims tons rojos, m’ha fotut la bronca que es veu que tocava. L’agent de l’autoritat que m’ha renyat és d’un partit polític que de moment s’anomena ICV, ja veurem més endavant… i allí les coses es fan d’aquesta manera i punt.

Parlant de l’ajuntament de Badalona diu:

Una màquina que arrossega més de seixanta càrrecs de confiança de designació directa –ni sumant els de Santa Coloma, Sant Adrià i la mateixa ciutat de Barcelona no trobaríem tants caps, tan poques neurones i tanta poca confiança!–, Ep! I que molts d’ells ja fa tants anys i panys que hi són a la casa, que es confonen amb el mateix mobiliari! De debò!

Aneu al proper ple municipal i canteu-los-hi la canya a tots plegats, manifesteu que no pagareu més impostos si no canvien les coses d’una vegada. Qui s’apunta?

Bé, potser jo m’apunto. Però… Ens deixaran passar?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.