Pisos, pisos i més pisos

Badalona projecta fer pisos i un equipament a l’antic camp de futbol de Sant Crist. El titular és de “El Punt”, jo hauria dit l’ajuntament de Badalona en comptes de Badalona, al cap i a la fi els badalonins no pintem res en aquestes decisions.
Resumint, l’article diu que amb les plusvàlues de la construcció de pisos a l’avinguda Navarra (actual estadi del FC Badalona) l’ajuntament construirà pisos, un equipament esportiu, locals comercials i aparcaments. Sembla que d’entre els pisos alguns seran de lloguer per a col·lectius amb dificultat d’accedir-hi, com ara els joves i la gent gran .

I és que els plans de l’Ajuntament de Badalona són aixecar el projecte del Sant Crist amb una part dels beneficis que s’obtindrien de l’operació que el consistori mira de tancar amb el CF Badalona. Si l’acord entre les dues parts prospera, l’administració local esdevindrà la propietària dels terrenys de l’avinguda de Navarra -on hi ha el camp del club esportiu- i podria impulsar una actuació que generaria les plusvàlues necessàries perquè cristal·litzin diferents projectes.

Sembla que l’ajuntament de Badalona no sap fer res sense especular amb els pocs terrenys que hi ha lliures a la ciutat. Per altra banda em sorprèn que un projecte on es preveu construir pisos, equipaments esportius, locals comercials i aparcaments no es pugui fer sense necessitat d’hipotecar altra part de la ciutat. El camp de futbol del FC Badalona a l’avinguda Navarra no s’hauria de convertir en un immens bloc de pisos, hi ha altres possibilitats per aquest terreny, com, perquè no?, ampliar el parc Can Solei-Ca l’Arnús. Perquè reduir els espais verds de la ciutat en comptes de fer-los més grans?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada