Badalona: Maite Arqué a la corda fluixa?

La Revista Alhora publica avui un article titulat Possible ruptura del pacte de govern a Badalona on es fa una radiografia del mon polític de la ciutat que deixa molt mal parats als tres partits del tripartit badaloní.

Així, del PSC diu que el sector casquetista del PSC no té gens clara la viabilitat del pacte actual i es planteja un pacte amb CiU. El sector casquetista es suposa que és un sector del PSC encapçalat per en Fermin Casquete i que entre altres coses, està molest amb l’ajuntament perquè no acaben d’arribar a un acord amb el tema del camp del FC Badalona. El problema és que tinc clar que els interessos del FC Badalona no són els interessos de la ciutat i no tinc clar que no siguin, fins i tot, contraris. Per altra banda, la proposta de pacte amb CiU em deixa molt preocupat. Serà capaç en Ferran Falcó de pactar amb el PSC? Si ja em sembla inacceptable que ICV i ERC diguin que estan al govern “a pesar de”, en el cas de CiU seria llençar per terra tota la feina que han fet fins ara… I amb ella tota la seva credibilitat.

Però segueixo amb l’article. De ICV diu que incompleix totes les promeses de participació ciutadana la qual cosa està portant al més absolut desprestigi de la coalició. També afirma que Muntsa Niso no serà la propera candidata d’ICV

També ERC està en crisi segons Alhora. Diu: Els seus afiliats es troben cada cop més descontents per la manca d’iniciativa política dels seus càrrecs electes, que aproven tota proposta del PSC sense que ni tan sols prenguin la paraula en els Plens.

Tampoc EUiA es salva i de Asunción García Alhora diu: Des de que ocupa el càrrec ja només li falta tancar el Centre de Can Pepus per a contribuir a la inactivitat de grups solidaris a Badalona.

Per acabar, cap al final de l’article s’afirma que CiU i PP serien els partits que donarien suport a les propostes d’en Fermin Casquete pel camp del “seu” equip. Espero que estigui equivocat…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada