Més pisos?

Llegeixo en les informacions del darrer ple municipal, que un dels temes tractats va ser la modificació del Pla General Metropolità pel canvi de qualificació de l’Escola Llevant i l’edifici municipal del peix.
El text diu exactament el següent:

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat inicialment en la sessió ordinària celebrada el dimarts 25 de gener la modificació del Pla General Metropolità pel canvi de qualificació de l’Escola Llevant i l’edifici municipal del peix, que té per àmbit les parcel·les que corresponen als números 40, 68, 86 i 108 de l’Avinguda de Martí i Pujol.

En el moment actual hi ha la previsió del trasllat de les instal·lacions escolars de l’Escola Llevant a un nou emplaçament, al Torrent de la Font, amb la construcció d’un edifici municipal de nova planta que agrupi diferents serveis d’educació especial.

L’edifici administratiu amb el mercat del peix quedarà sense ús, donat l’imminent trasllat dels serveis tècnics al nou edifici municipal que s’està construint en la parcel·la de l’antic viver municipal. El mercat del Peix es traslladarà a les noves instal·lacions del Mercat Maignon, dins del projecte d’iniciativa pública de remodelació de l’edifici i adequació de l’entorn del Mercat.

El dictamen s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals del PSC, ICV-EUiA i ERC. Els grups municipals del PP i CiU s’han abstingut.

I em crida molt l’atenció el fet que no digui quin ha estat el canvi que s’ha fet, tot i que suposo que serà passar de ser terrenys qualificats com d’equipaments a terrenys qualificats com urbanitzables (que es puguin construir pisos, vaja). Bé, no estic segur de que estigui fent servir les paraules correctes ni que sigui el que jo dic, però tal i com van les coses a Badalona no tindria res de particular que l’ajuntament fes alguna promoció de pisos a aquests terrenys per tal de treure diners…

Un pensament sobre “Més pisos?

  1. Crec que pensen vendre-ho a la iniciativa privada, per fer-hi pisos i a canvi tenir recursos per construir la nova escola especial, que ha de substituir les dues que existeixen ara i que pensen fer a uns terrenys al costat del torrent de la font, la resta de recursos que s’obtinguin, han d’ajudar a finançar el nou edifici d’oficines municipals que s’està construïnt al costat de Correus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.