Cotxes abandonats a Badalona

El tema dels cotxes abandonats jo ho he tractat jo a aquestes pàgines en diverses ocasions. És un tema recorrent a la nostra ciutat perquè sembla ser que no hi ha ningú que s’encarregui de retirar aquests vehicles de la via pública. Si feu una cerca (a l’espai que trobareu a la columna de la dreta) posant cotxes abandonats veureu unes quantes entrades de la bitàcola referides al tema. Apunto, però una en particular. És del dia 12 de desembre del 2003. En ella comentava que l’ajuntament de Badalona estava fent als barris de Llefià i la Salut una actuació contra els vehicles abandonats. I afegia L’única cosa que li veig és que aquesta campanya sense un seguiment posterior no serveix de gaire.

Continuo pensant el mateix. Per això discrepo una mica del que diu aquest article de la pàgina web de CiU titulat: CiU de Badalona critica la passivitat de la grua amb els cotxes abandonats tot i que, en general, estic d’acord (bé, de fet només l’ajuntament deu estar en contra).

Copio el paràgraf del que discrepo:

El president del grup municipal de CiU ha proposat a l’Ajuntament que durant la darrera setmana del mes de febrer dediqui la meitat dels efectius de la grua municipal a la localització i retirada dels vehicles abandonats, “per tal de netejar de cop tots els carrers de la ciutat“. Falcó ha afirmat que “aquesta mesura s’hauria de repetir cada tres o quatre mesos

Doncs bé, estic d’acord en que es faci ara una actuació especial, però en canvi crec que a partir d’aquesta actuació el seguiment hauria de ser continu, no cada tres o quatre mesos, per tal de reduir al màxim l’impacte negatiu d’aquests vehicles. I crec que no és gens complicat. Només cal una mica de voluntat, al cap i a la fi és veu ràpidament quan un cotxe està abandonat i no costa gens posar-li una enganxina d’advertiment i fer un part per comprovar el seu estat dues setmanes més tard.

Però bé, de fet el sistema no importa i si amb el sistema que proposa CiU es treuen els cotxes abandonats del carrer benvingut sigui.

I a la fotodenúncia de CiU una foto d’un cotxe abandonat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.