Pisos a l’avinguda Navarra?

L’anunci que ve a continuació va ser publicat el 9 de febrer al Butlletí Oficial de la província de Barcelona:

Badalona

ANUNCI

La Junta de Govern Local, en la sessió de data 18 de gener de 2005, va aprovar amb caràcter inicial l’Estudi de detall a la parcel·la situada entre el carrer de la Seu d’Urgell, l’avinguda de Navarra i el passatge de nova creació (Núm. Exp.: 26/C3-04), promogut a l’empara de la Disposició Transitòria Quarta de la Llei 2/2002, de 14 de març, d’Urbanisme de Catalunya, modificada per l’article 7 de la Llei 10/2004, de 24 de desembre, per al foment de l’habitatge assequible, de la sostenibilitat territorial i de l’autonomia local, a instància de la companyia mercantil Mestava, S.A., representada pel senyor Fernando Cirera Nogueras, i tramitat per aquesta Corporació Municipal, amb el benentès que abans de procedir a l’acord d’aprovació definitiva s’haurà d’incorporar un article en la normativa, en el qual es concretarà que l’assignació d’ús de 2.120 m2 de sostre de sistema d’equipament privat (clau 7b1) a la zona subjecte a volumetria específica (clau 18) serà en exclusivitat i s’haurà d’inscriure en el Registre de la Propietat, condició aquesta que es considera convenient, sempre sota el principi de proporcionalitat, i en els termes que s’expressa l’article 97.4 de la LUC, en concordança amb l’article 74 del RD 1093/1997, de 4 de juliol, que aprova les normes complementàries al reglament per a l’execució de la Llei Hipotecària sobre inscripció en el Registre de la Propietat d’actes de naturalesa urbanística (RHU), disposició aquesta darrera que habilita per imposar condicions d’acord amb el planejament, que s’hauran de complir en la finca afectada, les quals podran fer-se constar pel Registrador de la Propietat mitjançant nota marginal.

Aquest planejament se sotmet a informació pública durant el termini de vint dies, a comptar des del dia hàbil següent a la darrera publicació d’aquest anunci en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i en un dels diaris de més divulgació, als efectes que es puguin presentar al·legacions.

L’expedient es pot consultar al Departament de Plànol de la Ciutat de l’Àmbit de Serveis del Territori, en horari d’atenció al públic.

Badalona, 20 de gener de 2005.

L’Alcaldessa, p.d., el Regidor de l’Àmbit de Serveis del Territori, Francesc López i Guardiola.

(aquest text a la web del BOPB)

Bé, l’únic que puc treure d’aquest text enrevesat és que l’ajuntament ha aprovat un estudi per a la construcció de pisos a la parcel·la situada entre el carrer de la Seu d’Urgell, l’avinguda de Navarra i el passatge de nova creació. Això és el camp de futbol del Badalona? A l’altra banda del carrer Seu d’Urgell estan fent un hotel…

Finalment en Casquete s’ha sortit amb la seva?

No m’agrada això 🙁

Un pensament sobre “Pisos a l’avinguda Navarra?

  1. A Badalona, mentre ningú no es mobilitzi i no protesti per res, l’Ajuntament & friends faràn el que els hi doni la gana, i mentrestant la gent votat SOCIALISTA FOREVER
    Badalona me da pena 🙁

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.