Quatre coses…

  • Maite Arqué garanteix que l’autovia que connectarà Badalona i el Vallès Oriental no tindrà peatge (el Punt)
    Resumint, aquesta carretera serà semblant a la que uneix Mataró amb Granollers. Només un detallet: 3 quilòmetres de túnel són molts quilòmetres.
  • Casagemes vol una piscina, un poliesportiu i una biblioteca a la nova zona d’El Cristall (el Punt)
    Cal reconèixer a l’associació de veïns de Casagemes la seva empenta 🙂 El projecte preveu la construcció de mig miler d’habitatges i reserva més de 900 metres quadrats per a equipaments que no s’han concretat. Els veïns creuen que aquest és el moment oportú per revifar aquesta demanda històrica, ja que el projecte està en mans de la Generalitat, que ha de donar el vistiplau definitiu abans de dos mesos.
  • Petanquistes en guàrdia (el Punt)
  • L’Ajuntament de Badalona impulsa un pla per adquirir noves escultures i conservar les existents (el Punt)
    Primer que comencin per la conservació de les existents. Si us plau.
    Josep Duran reconeix que fins ara “no hi ha hagut una aposta decidida de l’Ajuntament” per dotar d’escultures els carrers, Bé, jo diria que no ha hagut cap aposta 🙂 tot i que recorda quatre grans obres que hi ha a la ciutat, a càrrec d’artistes de renom com Gerard Sala, Gerardo Rueda, Joan Brossa i Josep Maria Teixidó Camí. Sí, però de que serveix tenir “grans obres” si es fan malbé? el regidor també ha explicat que estan a punt de tancar un acord amb la companyia telefònica Vodafone per restaurar el poema visual de Joan Brossa a Montigalà. Està bé, està molt bé, perquè aquesta escultura està en molt mal estat. Però és que fa al menys 5 anys que està en mal estat 🙁
  • Els tarongers del carrer del Temple seran substituïts (Badalona comunicació)
    Un parell de coses. Els tarongers del carrer del Temple fa, al menys, 3 anys que tenen caparretes. Ho sé perquè jo en vaig tenir a les meves plantes i em va cridar molt l’atenció veure-les també als tarongers del carrer. Tal i com està plantejat l’article i, especialment, la seva frase final l’objectiu és que la plaga no s’estengui fins al País Valencià o Múrcia qualsevol diria que l’objectiu és només tenir una excusa per substituir els arbres…
  • 900 mil euros per a la platja i Dalt la Vila (Badalona comunicació)
  • El CAP de Progrés a punt de fer-se realitat (Badalona comunicació)
    Sí, sí, a punt, a punt L’ajuntament de Badalona s’ha compromès que CAP Progrés estigui acabat en un parell d’anys. Doncs això, amb una mica de sort d’aquí a un parell d’anys. A punt (no sé de què…)
  • Els veïns de Fondo-Sistrells denuncien que l’Ajuntament no ha acabat els carrers de Navas de Tolosa i Otger (Badalona comunicació)
    Tot i què és penós, la frase final m’ha fet gràcia El més urgent són les senyals de circulació i els passos de vianants que provoquen que molts vehicles condueixin en direcció contrària o aprofitin les voreres amples per aparcar-hi
    Encara tenen sort. Al carrer Margarida Xirgu, al barri de Casagemes, els cotxes aprofiten les voreres estretes per aparcar-hi 🙁
  • L’Ajuntament i el Club Futbol Badalona reprenen les negociacions per la construcció de l’estadi municipal (Badalona comunicació)
    Segons el regidor de l’àmbit de serveis al territori, Francesc López Guardiola, cal buscar recursos perquè la construcció de l’estadi no vagi en detriment de la resta de projectes de la ciutat. Jo afegiria que cal buscar recursos que no vagin en detriment de la ciutat. Segons López Guardiola, la construcció d’habitatges, oficines, serveis i equipaments, donaria els suficients recursos com per mantenir lÂ’estadi uns 30 anys. De nou, Badalona perdrà un gran espai d’equipament per “necessitats” de l’ajuntament. I quan l’ajuntament es quedi sense solars d’equipaments per requalificar, començarà a requalificar la serralada de Marina? Els equipaments són una part vital del teixit ciutadà i crec que aquest ajuntament està dilapidant els que té a les seves mans. A Canvi l’Ajuntament cedirà al Badalona el camp de futbol de Morera i part dels beneficis econòmics que es derivin de la reurbanització de lÂ’avinguda de Navarra. És precisament aquest darrer acord el que està pendent i el que, properament, es negociarà amb el Club Futbol Badalona.
    A tot això no acabo d’entendre el negoci de l’ajuntament. Es queda amb els terrenys de l’avinguda Navarra. A canvi cedeix el camp de futbol de la Morera (de manera temporal, entenc). Quan s’acabi el nou estadi, el Badalona F.C. tindrà la concessió, no?. No es suposa que haurà de ser el Badalona qui s’encarregui del manteniment de les instal·lacions?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.