La C31 a Badalona

Trec de el Punt el següent article: L’Ajuntament de Badalona revisa les entrades i sortides a l’autopista i estudia fer-ne de noves
De fet bàsicament diu:

L’Ajuntament de Badalona té sobre la taula dues reivindicacions veïnals. Els comerciants de Sant Crist reclamen una sortida a Badalona Centre, a la banda de muntanya, per facilitar l’accés dels clients a la zona on tenen els seus negocis. Els veïns de Llefià, per la seva banda, demanen una sortida a l’altura de l’avinguda Carig, també a la banda de muntanya, que descongestioni el carrer Joan Valera, la principal via d’accés al barri. Es dóna el cas que les dues peticions, situades sobre el terreny, estan força a prop, un fet que, molt probablement, impedirà que cristal·litzin alhora. L’Ajuntament de Badalona, per la seva banda, no ha valorat cap de les dues reclamacions. Ho farà quan sigui el moment de presentar el resultat de la reflexió que ha impulsat.

Jo proposo una mica més de reflexió. Mireu la següent foto:

C31: Sortida Badalona Nord

Aquesta fotografia és de la sortida Badalona Nord de la C31 un dia qualsevol al voltants de les 7 de la tarda. El col·lapse d’aquesta sortida fa que a l’autopista el carril dret quedi aturat en alguns moments, generant situacions de risc que es podrien evitar amb una millor racionalització d’aquesta cruïlla. Confio en que la reflexió actual de l’ajuntament de Badalona serveixi per buscar una solució a aquest problema abans no es produeixi una desgràcia.

Un pensament sobre “La C31 a Badalona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.