Badalona al BOPB

Dissabte passat (05/03/05), al BOPB (Butlletí Oficial de la Província de Barcelona) es publicava aquest anunci:

Per resolució de la Junta de Govern Local de data 15 de febrer de 2005, es va aprovar amb caràcter inicial la modificació del Projecte d’urbanització de les unitats d’actuació núm. 1 i 2 del Pla especial d’ordenació de l’àmbit delimitat per l’av. President Companys, autopista C31, camp de futbol Badalona, ca l’Arnus, Parc de Can Soley i Cementiri vell, redactada per TDA Arquitectura y Urbanismo i promoguda pel mateix ajuntament. Amb al mateix pressupost del projecte global aprovat per import 2.038.920’16 EUR.

Aquest projecte es sotmet a informació pública pel termini d’un mes durant els quals, podrà ésser examinat al Servei de Projectes i Control d’Obres de l’Àmbit de Serveis del Territori, perquè puguin presentar-se reclamacions i/o al·legacions. Si, transcorregut aquest termini no n’hi ha cap, el projecte s’entendrà que és aprovat definitivament.

Badalona, 17 de febrer de 2005.

L’Alcaldessa, p.d., el Regidor de l’Àmbit de Serveis del Territori, Francesc López i Guardiola.

Com de costum l’anunci és poc clar. Però a més, resulta força curiosa la delimitació que fa. Mireu aquesta imatge:

gràfic ilustratiu

En blau està l’avinguda President Companys, en gris altres carrers no indicats a l’anunci (Avinguda Navarra, Margarida Xirgu, Seu d’Urgell, Riera Matamoros i Prim) i en rosa zones no urbanitzables, com ara la plaça de les Gavines o la zona “ajardinada” al costat de l’autopista.

I ara la pregunta del milió: Com pot estar un espai delimitat per l’av. President Companys, autopista C31, camp de futbol Badalona, ca l’Arnus, Parc de Can Soley i Cementiri vell?

I altres preguntes: El camp de futbol, està dins o fora de l’àmbit del que parla l’anunci? La zona que ja està en construcció, també entra dins d’aquest àmbit? Si el projecte del que parla l’anunci està promogut per l’ajuntament, serà l’ajuntament el que posarà els més de 2 milions d’euros de que es parla? Per fer què? Cal tenir present que cap d’aquests terrenys són municipals, tots són privats.

Crec que resulta evident que no entenc res. Però no sé perquè em sembla que ja es tracta d’això, oi? 🙁

Un pensament sobre “Badalona al BOPB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.