Els mocadors de les Festes de Maig seran de comerç just

Els mocadors de les Festes de Maig d’enguany acompliran els criteris de comerç amb justícia. És el titular d’una notícia de la revista Bétulo de Badalona Comunicació. Sembla ser que després dels enrenous (per dir-ho d’alguna manera) dels mocadors de l’any passat l’ajuntament ha posat fil a l’agulla i ja ha encarregat els mocadors a través de l’ONG Intermón Oxfam per tal de garantir que provenen d’entitats que treballen al tercer mon amb condicions justes.

Però això no és tot. A més, aquest any canvia la manera de distribuir els mocadors entre els ciutadans. Així , cada casa rebrà un mocador elaborat de forma artesana per dos grups productors de l’Índia amb els que treballa Intermón Oxfam. Per aquells que en vulguin més, la botiga de Comerç Just d’Intermón Oxfam al carrer de Sant Miquel 53, disposarà d’unitats al preu simbòlic d’1 euro, tot i que també se’n podran adquirir als punts de venda que s’habilitin en les activitats de les Festes de Maig, segons diu la revista.

Tot i que ja em sembla ve el sistema, no puc evitar fer un petit comentari i és que a mi, personalment, el preu d’un euro del mocador no em sembla “simbòlic” i això no vol dir que no em sembli just. Són dues coses molt diferents.

Informació de les Festes de Maig 2004

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.