Les obres de la perllongació de la línia 2 del metro començaran al juliol

Ho diuen El Punt: El perllongament de la L2 de metro començarà al juliol i ho farà per Can Fradera i Badalona Comunicació: Les obres de perllongament de la línia 2 del metro començaran aquest estiu per l’illa de Can Fradera.

Alguns detalls importants:

  • Aquestes obres obligaran a tallar el carrer Francesc Masia (les obres es faran a cel obert) durant força temps. L’ajuntament no ha explicat (o, millor dit, jo no se que l’ajuntament hagi explicat) quines mesures es prendran per tal d’evitar el col·lapse de les vies alternatives, principalment el lateral de l’autopista, però també el carrer Indústria.
  • S’havia especulat amb la possibilitat que les obres comencessin per Pep Ventura per tal d’evitar molèsties a l’escola Progrés, però sembla ser que finalment no serà així i l’escola haurà de conviure amb les obres (i a l’inrevés).
  • L’ajuntament encara no és propietària de tots els terrenys de la illa Can Fradera, la qual cosa no sembla un impediment per que comencin les obres
  • El 24/03/2004 semblava que l’inici de les obres seria al setembre del 2004. El 29/09/2004 es deia que les obres començarien a principis del 2005. El 29/11/2004 es preveia que les obres comencessin al primer trimestre del 2005. Sembla ser que les obres del metro començaran al juliol d’aquest any, al principi del tercer trimestre del 2005. Serà veritat?
  • Diu El Punt que El metro arribarà al centre de la ciutat la primavera del 2007, però el 29/11/2004 es parlava de una durada aproximada de 26 mesos, de manera que si les obres comencen el 07/2005 no acabaran abans de l’agost del 2007, ben entrat l’estiu.
  • Els comerciants del Progrés es queixen que les obres afectaran al comerç i que es perdran x places d’aparcament. La x varia segons el mitjà, 100 per a El Punt i 300 per a Badalona comunicació. A mi 300 em semblen masses…

Bé, segur que em deixo algun detallet interessant d’aquesta història, però segur que tindré oportunitat de tornar a treure aquest tema dins dels propers dos anys.

Podeu trobar més informació sobre com serà aquesta nova estació del metro a Badalona a Adjudicades les obres del metro una entrada de Badalona bitàcola del 29 de novembre el 2004.

2 thoughts on “Les obres de la perllongació de la línia 2 del metro començaran al juliol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada