Transports públics

Fa temps que sentim parlar a alguns partits polítics de la necessitat que els ciutadans fem servir el transport públic. És evident que l’ús d’aquest mitjà de transport és més ecològic i econòmic, el problema és que sovint està saturat i és gairebé impossible que el faci servir més gent.

Comento això arrel d’un article publicat avui a La Vanguardia i titulat Más del 60% de los trenes de cercanías y Ferrocarrils está saturado por la mañana (cal registre gratuit), del que extrec alguns paràgrafs:

Más del 60% de los trenes de cercanías de Renfe y de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) que entran y salen de la ciudad entre las siete y las nueve de la mañana están saturados y ofrecen al usuario una calidad de servicio “baja” o “muy baja”, según un estudio de la Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) presentado ayer.

La peor situación en estaciones de cercanías de Renfe se da en Badalona, línea C1, de entrada a Barcelona, con la mayoría de cifras de ocupación entre el 80% y el 100%

Només un petit comentari. Abans d’insistir en la necessitat de que la gent faci servir el transport públic, cal millorar i ampliar l’existent. Però és difícil que un polític que viatge en cotxe pugui saber que passa amb el transport públic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.