Cursets de natació i guàrdies en bicicleta

Ho publica la web de CiU avui: CiU qualifica de “caos” el sistema d’adjudicació de places pels cursets d’estiu de natació on es diu:

Davant les cues de badalonins que a les cinc d’aquest matí ja esperaven per poder apuntar els fills a un dels cursets d’estiu que ofereixen les piscines municipals de Badalona, el president del grup municipal de Convergència i Unió, Ferran Falcó, ha exigit al govern municipal que modifiqui el sistema d’inscripció, amb l’objectiu d’evitar aquest tipus de situacions i garantir que tothom tingui la mateixa oportunitat d’accedir a una de les poques places que s’ofereixen.

I és que els serveis públics de la ciutat no són suficients com per atendre la demanda amb una mica de qualitat. La qüestió aquesta dels cursets de natació a les piscines municipals, només són una altra mostra de lo malament que funcionen els serveis als ciutadans de Badalona.

Per altra banda, llegeixo a el Badiu una nota de premsa de l’ajuntament que diu: La Guàrdia Urbana patrullarà en bicicleta. I és que, segons la nota de premsa:

Aquest nou servei conformat per una parella d’agents per cada zona territorial en els torns de matí i tarda que faran servir bicicletes de muntanya com a mitjà de desplaçament, buscarà una major proximitat al ciutadà i vetllarà per una millor seguretat i convivència en les zones de lleure i zones verds de la ciutat, on el patrullatge amb mitjans motoritzats és més dificultós.

Sembla força interessant, però…

El servei s’iniciarà experimentalment a les zones territorials: 1a. que comprèn els barris de Canyadó, Casagemes, Centre, Coll i Pujol, Dalt de la Vila, Manresà, Bonavista, Bufalà, Canyet, Les Guixeres, Mas Ram, Montigalà Oriental, Morera, Pomar i Pomar de Dalt, i 2a. que comprèn els barris de Nova Lloreda, Sant Crist, Sistrells, La Pau, Lloreda, Montigalà occidental i Puigfred.

No cal dir que els guàrdies, en bicicleta, no podran visitar tots els barris en un dia. I en dos, com a molt podran passar de llarg, però poca cosa més. I això és proximitat al ciutadà. Al menys espero que els guàrdies estiguin en forma, perquè sinó patiran de valent!

Un pensament sobre “Cursets de natació i guàrdies en bicicleta

  1. Me lo has puesto ha “huevo” ….

    Por donde pasaran con la bicicleta , no sera por el carril de bicis , no?

    Para que no se cansen mas que nada …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.