La sorra de la platja de Badalona

Ahir a la nit vaig fer eliminar el fòrum d’aquesta web. Era una mort anunciada, així que dubto que ningú no ho trobi a faltar.

Però ahir mateix, poques hores abans que jo eliminés el fòrum, en Lluís Alern escrivia allà el següent comentari-pregunta:

El dissabte a primera hora del matí vaig tenir l’oportunitat d’apropar-me a la sorra de la platja per una de les passarel·les de fusta. I la sorra està bruta, bruta, bruta, i no em refereixo als objectes(burilles, papers, llaunes, etc.) ja que acabaven de netejar-la, sinó a una sorra que aixeca núvols de pols quan es corre per ella, que deixa els peus dels banyistes de color marró, i això no ho he vist a cap platja de la costa brava.
Què n’opineu?

Jo, personalment, trobo que, efectivament, a molts llocs la sorra de la platja de Badalona té molta pols. Evidentment quan més lluny de l’aigua més pols té, però no cal anar massa lluny. El problema és que la gent que juga a la platja (que ja està bé que ho facin) aixequen una polseguera força impressionant. Jo diria que això hauria de tenir alguna solució, no?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.