Pisos al camp de futbol del Badalona

Finalment, el que tant volia el FC Badalona serà realitat. L’ajuntament ha accedit a requalificar els terrenys del camp de futbol del Badalona per tal que es facin pisos allà. L’acord sembla ser que no és exactament el que els directius del Badalona volien, però s’acosta molt:

  • L’ajuntament es queda amb un 66 % del terreny on construirà pisos, habitatge públic i privat. Segons Badalona Comunicació l’ajuntament pensa dedicar bona part dels terrenys a l’habitatge públic…
  • El FC Badalona es queda amb un 33% del terreny on, evidentment construirà pisos
  • El FC Badalona es queda amb el terreny de futbol de la Morera
  • El FC Badalona podrà utilitzar el nou Estadi Municipal de Futbol. El que no diu és en quines condicions…

A mi em sembla un mal negoci per la ciutat que perd una zona d’equipaments que, cal tenir-ho present, està al costat del parc de Ca l’Arnús, justament de la zona més maca, a canvi de no res, perquè els diners que es treguin d’aquesta operació aniran a fer un estadi de futbol que serà gestionat per l’amo del actual camp de futbol. Així el FC Badalona guanya dos camps de futbol (el nou que el tindrà en concessió i el de la Morera) a canvi del camp que té a l’avinguda Navarra, i la ciutat perd una zona més d’equipaments, reconvertida a zona d’habitatges.

Però el pitjor de tot aquest moviment és la pressió a la que es sotmet al parc de Ca l’Arnús. Actualment hi ha previst construir la nova escola Artur Martorell a una zona de Can Solei tocant a Ca l’Arnús. La construcció d’aquest nou edifici, a banda de fer malbé una part important de Can Solei, restarà llum a una part del parc de Ca l’Arnús.
A banda, es volen fer pisos a la zona del camp de futbol, la qual cosa també restarà llum al parc de Ca l’Arnús. Així, el “gran guany de Badalona”, es veu ara amenaçat per les construccions que es preveu fer al seu costat.

Però a qui preocupa tot això? És molt trist veure com l’ajuntament no sap tirar endavant cap projecte sense vendre la ciutat tros a tros. El projecte de Ca l’Arnús porta aturat ja més de 2 anys. Potser perquè no n’hi ha pisos que vendre per treure plusvàlues? I quan no quedi ja res per vendre o per requalificar? O pitjor, veurem pisos a Ca l’Arnús amb la justificació de que això permetrà “millorar” el parc?

No, no m’agrada com van les coses a la meva ciutat 🙁

La informació està treta d’un article titulat Arqué creu que el mes de setembre podria haver un acord definitiu per tirar endavant la construcció de l’Estadi Municipal de Futbol de Badalona comunicació.

Un pensament sobre “Pisos al camp de futbol del Badalona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.