La rotonda de Sant Bru amb la riera Canyadó (2)

Aquesta setmana les associacions de veins implicades en el tema aquest de la rotonda de Sant Bru amb la riera Canyadó s’han reunit amb l’equip del RACC que ha fet l’informe (encarregat per l’ajuntament) sobre aquesta rotonda. Sembla ser que els tecnics del RACC consideren que la rotonda colapsaria el transit a la zona. Ara bé, resulta que a l’hora de fer l’estudi han tingut en compte coses que semblen incorrectes, com ara que el carrer Sant Bru tindrà 2 carrils de circulació per sentit (quan l’ajuntament vol deixar-lo en un) i el fet de que compten amb molta circulació de platja a muntanya, quan la circulació de platja a muntanya no pot ser massa intensa al haver poca cosa del costat platja (a banda de les places d’aparcament de la platja, però això no genera una intesa circulació més que molt puntualment).

Bé, es posible que més endavant tingui més informació, però si l’ajuntament ja no volia fer allà una rotonda, aquest informe l’haurà anat molt bé.

Això sí, des de que vaig veure al Carrefour de Montigalà a un indidu del RACC “atacant” a tot el que passava pel seu costat per “informar-lo”, i tenint en compte que per a les comunicacions amb els seus socis els fan trucar a un 902, un telèfon molt car i pel que, sembla ser, les empreses cobren, fa molt temps que no confio gaire en el RACC 🙁

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.