Zona blava a Badalona

He tractat aquest tema en més d’una ocasió, aquí teniu una llista:

Però fa uns dies CiU demanava a l’ajuntament garantir que la nova zona blava de Dalt de la Vila deixarà de ser-ho quan estigui fet l’aparcament soterrat del Viver El més curiós de tot aquest moviment de zones blaves, és el fet de que els cotxes dels veïns que no poden aparcar als carrers on hi ha zona blava, acaben aparcant a qualsevol lloc, de qualsevol manera, per exemple, al carrer Margarida Xirgu, a sobre la vorera. I és que surt més a compte aparcar sobre la vorera a Margarida Xirgu que aparcar sense tiquet horari al carrer d’en Prim (a 50 metres de distància). Visca el sentit comú!

2 pensaments sobre “Zona blava a Badalona

  1. Ja que parles de la zona blava, nomès un apunt. A d’altres ciutats (curiosament Barcelona és una d’elles) durant aquest mes d’agost no es paga zona blava. Per què a Badalona sí? Han de recaptar sempre??

  2. Totalment d’acord. Probablement, els ‘responsables’ d’això, no recorden quan tenien nens petits i anaven amb cotxets. A més, el nostre carrer ja té la imatge tant desfeta que no ve d’aquí. Però, penso que els veritables responsables són els 20-30 veïns que deixen el cotxe de qualsevol manera, i que, segurament, seran els mateixos que deixen els seus gossos desfogar-se lliurement per les voreres i el ‘parc’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *