Normes

Un dels motius que en el seu moment en van decidir a obrir aquest bloc, va ser la manca de compliment de les normes de circulació al carrer Margarida Xirgu, un carrer on aparcar sobre la vorera està “tolerat”.

Doncs bé, sembla que no soc l’únic que demana que es facin cumplir les normes. També ho demanen els veïns del barri del Centre:

L’associació de veïns ha donat la raó als afectats i ha insistit que el màxim problema és la inefectivitat dels agents policials per fer complir les normatives establertes.

El problema és que als carrers semipeatonals del Centre els cotxes van massa ràpids. De fet, si hagués vorera ja seria dolent, però és que, sense vorera, és perillós.

La notícia: Els veïns del barri del Centre de Badalona es queixen de l’excés de velocitat dels cotxes a el Punt.

3 pensaments sobre “Normes

  1. Bé, m’agradaria dir-te que no ets l’únic que demana el compliment de les normes de circulació i especialment les que es refereixen a l’estacionament de vehicles; que en aquest sentit, pots contar amb el suport de la Plataforma Deixem de Ser Invisibles, que des de fa tres anys ho té com un dels seus objectius prioritaris.
    Respecte del carrer Margarita Xirgu, dir-te que en data 18 de maig vàrem entrar a registre una petició a la Sra. Alcaldessa en aquest sentit (que a dia d’avui no ha tingut resposta) i en data 12 d’agost altra instància al Regidor Sr. Eduardo Tortajada, que esperem sigui mes efectiva.
    Al menys quatre persones (que jo conegui) amb problemes de mobilitat, viuen en aquest carrer, pel que continuarem insistint

  2. De vegades resulta difícil moure’s per a persones sense problemes permanents mobilitat, així passa al barri del Raval. Obres que eliminen durant anys les voreres (ja de per si estretes), pilones, pals de la llum, baixants pluvials dels edificis, cotxes…
    Si hi ha el menor indici que una actuació de retirada de vehicles pot ser conflictiva (com pot ser a la porta d’un bar), ni la grua ni la Urbana mouran un dit, encara que els truquis, tal com passa als carrers República Portuguesa amb Rambla de Sant Joan.

  3. Efectivament, si a l’excés de velocitat li sumem els cotxes mal aparcats (la majoria dels mateixos veïns) i la falta de voreres, el resultat és que els cotxes pasen tocant les portes de les cases amb el conseqüent perill.
    Si la solució és més control policial, haurien de començar pels camions de les escombreries, autèntics mestres del volant que no ténen res a envejar als pilots del Paris-Dakar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.