Muntsa Niso (segona part)

Avui la Muntsa ha donat una roda de premsa on ha explicat el perquè de la seva dimissió. Ha estat dura amb el seu partit i amb l’ajuntament, però potser li ha mancat també una mica d’autocrítica. Bé, faig un recull de les coses que he trobat més interessants de les publicades a la premsa:

A Vilaweb Badalona trobem:

L’ex-regidora de Medi Ambient ha apuntat les discrepàncies internes amb ICV com a principal raó de la seva dimissió, negant que hagi estat per motius personals.

Niso considera que el govern de Badalona va a pas de tortuga mentre la ciutat necessita a crits avançar a una velocitat molt superior. S’ha mostrat especialment crítica amb les polítiques d’urbanisme i habitatge, la segona dels quals ja va viure una recent dimissió de la també ex-regidora de ICV Núria Camposo. A nivell global, Niso ha denunciat que a l’ajuntament hi perduren una sèrie de vicis heredats de l’època Blanch que encara perduren. Com a exemple, ha explicat que a l’Ajuntament de Badalona hi ha 63 càrrecs de confiança que, comparats amb els 94 que té una institució com la Generalitat de Catalunya, considera que són masses.

I a Badalona Comunicació:

Segons la regidora, iniciativa ha canviat el rumb que seguia els darrers anys. Un rumb amb el qual discrepa, Muntsa Niso.

Sobre la política urbanística, la regidora ha criticat l’acostament de posicions entre IC-V i PSC sobre els projectes del port i el nou camp de Badalona.

Més informació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.