Muntsa Niso

La Muntsa Niso, fins ara regidora de Medi Ambient a l’ajuntament de Badalona i membre d’ICV ha anunciat que dimitirà al ple de final de mes. Això de que la Muntsa dimitia era una notícia que ja va sortir al maig i jo ho vaig comentar a una entrada titulada Mala maror a ICV?

No entraré a valorar ara la feina de la Muntsa a l’ajuntament, bàsicament perquè no tinc prou dades, però en més d’una ocasió he criticat la seva manera de fer les coses, com ara quan vaig comentar que semblava que evités donar explicacions, o quan es va presentar a un programa de ràdio amb un trenet de joguina.

Però la qüestió és que la dimissió de la Muntsa dóna (i donarà al menys durant uns dies) tema de conversa a Badalona. De fet, la manera de fer l’anunci (en directe en un programa de ràdio) em sembla una mica melodramàtic. I avui fa una roda de premsa. Serà interessant conèixer les seves explicacions, especialment si tenim en compte les seves declaracions d’ahir:

ha avançat que plega per coherència i que d’aquesta manera podrà dormir més tranquil·la. També ha criticat l’acció dins el govern tant del seu partit com d’ERC i ha qualificat les dues formacions d'”immadures”. Finalment, ha afegit que la ciutadania es mereix més. (Vilaweb)

Més informació:

Vilaweb Badalona: Muntsa Niso dimiteix

CiU: CiU considera que la dimissió de Niso és un nou símptoma de l’agonia d’un govern que tot i això aguantarà passi el que passi

el Badiu: Muntsa Niso anuncia la seva dimissió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.