El que cobren els regidors de Badalona

Tret de la revista Alhora:

Alcaldessa……… 74.000 euros anuals i 879.469 ptes al mes
Tinent d’Alcalde… 56.000 euros anuals i 665.544 ptes al mes
Regidor delegat…. 50.000 euros anuals i 594.236 ptes al mes
Regidor *1……… 18.000 euros anuals i 213.925 ptes al mes
President G.Mncpal. 45.350 euros anuals i 538.972 ptes al mes
Portaveu G.Mncpal.. 33.000 euros anuals i 392.196 ptes al mes

(14 mensualitats)

I, que cobren els càrrecs de confiança a l’ajuntament de Badalona?

Tots cobren més que jo. I que tu?

10 pensaments sobre “El que cobren els regidors de Badalona

  1. En primer lloc, he de dir que gràcies a aquest blog segueixo desde fa gairebé més d’un any tot el que passa a la meva ciutat amb assiduïtat i moltíssim interès, i li agraeixo a qui toqui ;). En segon lloc, no és que cobrin més que jo, si nó molt MÉS. I jo em pregunto, i relacionat amb el post de l’incivisme, només per això que cobren, deixant apart la seva voluntat política de procurar per la ciutat, no poden treballar per tenir cura dels carrers? de la brutícia que triga dies en ser escombrada? en els equipaments esportius, piscines per exemple? o en els centres cívics? o en informar a alguns veïns que saben que hauran de marxar fora dels seus pisos sobre com està el tema? en fin!

  2. Aquestes xifres, són en brut, oi? Ho dic perquè llavors la cosa canvia força, em sembla…
    No dic pas que siguin sous curts -que no- però segur que a la seva nòmina -si és que la tenen- no hi posa aquestes xifres cada mes…

  3. Sí, efectivament la revista Alhora especifica que són sous bruts. Tot i això, el meu sou brut no arriba a la quantitat que cobra el càrrec de confiança de sou més baix dels que apareixen a la revista. I no em considero mal pagat… Vaja, que no m’importaria ser càrrec de confiança 😉

  4. Tot i que son xifres molt superiors a les que cobrem la majoria de nosaltres, voldria puntualitzar que el més important és que fagin bé la seva feina. Si volem tenir una gestió competent, necesitem els millors profesionals. Si no estan ben pagats, correm el risc que s’en vagin a empreses privades, ja que els directius de la majoria d’empreses grans guanyen molt més que això. una altra cosa, és que els càrrecs actuals fagin millor o pitjos la seva feina, independentment del sou.

  5. víctor, m¡agradaria saber quants d’aquests càrrecs de confiança podrien treballar com a directius de grans empreses, ja que l’administració pública no té res a veure amb l’empresa privada…

  6. Totalment d’acord. Però una cosa és que els sous siguin adequats i l’altra que les persones escollides siguin o no les adequades. Posiblement, molts d’aquests càrrecs estan aquí més per amiguisme que per les seves aptituds. Excepte l’alcadesa que l’hem escollit la majoria de nosaltres (consti que jo no).

  7. Estic totalment d’acord amb tu, una revisió de tots aquests càrrecs aniria de perles, ja que el que s’ha d’assegurar és l’eficiència en la gestió de la ciutat i dels seus diners. Per usar una metàfora estreta de la realitat: s’haurien de talar alguns arbres allà on toca!

  8. Aquí la qüestió, potser, no és tant el que cobren com el fet que:
    Ho fan de l’administració pública
    Són càrrecs de confiança i, si no m’equivoco, de lliure designació
    Tinc dubtes de que siguin realment necessaris i, si ho són, de que tingui sentit que no siguin càrrecs tècnics de l’ajuntament en comptes de càrrecs de confiança.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.