Noticies del port de Badalona

El port de Badalona acabat d’inaugurar i no fa més que generar polèmiques. Avui recullo 3, tot recordant que no fa gaire els pescadors de Badalona es queixaben de que el port no compleix les seves expectatives

García Albiol qualifica al govern municipal de “sapastre” per ser incapaç de senyalitzar el camí cap al port (nota de premsa del PP publicada a “el Badiu“)

Per a l’edil popular, “fets com aquest fan impossible creure que el govern de Badalona pugui fer res positiu ni pel turisme ni per la promoció de la ciutat”. “En aquest cas, per exemple, el problema és que ja no estem parlant de manca de previsió –que ja seria prou greu- sinó d’una incapacitat absoluta per prendre decisions o per reaccionar. El problema real de Maite Arqué i el seu equip és l’atrofiament polític que pateixen després de 28 anys al poder”, ha afirmat García Albiol.

Realment resulta curiós que amb el suposat interès que té l’ajuntament en el port, li facin tan poca propaganda. A no ser que el que realment interessi no sigui el port sino tota l’operació urbanística que s’ha fet amb l’excusa del port. Clar que també pot ser el que diu el PP…

El veïns de la nova façana marítima de Badalona es queixen perquè han de pagar peatge per anar a casa seva (13/9/25).

Els veïns de la nova façana marítima estan descontents de com està la zona on viuen des de fa poc més d’un any. Se senten descriminats perquè han de pagar un peatge d’un euro cada vegada que han de travessar el port per anar fins a Sant Adrià o al centre de Badalona.

Guardiola assegura que l’accés als pisos pel recinte portuària continuarà sent restringit (14/9/05)

Guardiola assegura que l’accés als pisos pel recinte portuària continuarà sent restringit. Els veïns criticaven aquesta setmana haver de pagar l’entrada al port cada cop que el travessen per arribar a casa seva. Segons el regidor, és possible arribar a la zona a través de vies alternatives, fins que no estigui enllestit el futur nus viari.
En aquest sentit, López Guardiola ha apuntat que hi ha previstes rotondes d’accés als habitatges i un pas elevat sobre la via del tren.

Aquestes dues són de Badalona comunicació i, evidentment, estan relacionades. Ara, reconec que no sé com està aquella zona i, per tant, no puc opinar al respecte. Més, tenint en compte que el regidor i els veïns es contradiuen.

La tercera és la pitjor. No és que tingui una relació directa amb el port, però si amb el seu conseller delegat.

Un informe de la Guàrdia Urbana acusa Juan Felipe Ruiz d’amenaçar un agent que li va posar una multa (Badalona comunicació)
Un informe acusa un exregidor de Badalona d’amenaçar un policia que el multava (el Punt)

Cal aclarir que en Juan Felipe Ruiz és el conseller delegat de Marina Badalona i va ser regidor a l’ajuntament de la ciutat. Curiosament va ser durant deu anys el cap polític de la policia municipal de Badalona.

Aquesta notícia la comentaré de forma més extensa d’aquí a uns moments. Segurament ja l’hauràs llegit 🙂

Actualització 20/9: Garcia Albiol ofereix 50 euros de la seva butxaca «a qui trobi un senyal indicant on és el port» i El regidor de Via Pública, Francesc Serrano (PSC), ha garantit que «s’està treballant en el tema». Ho publica avui el Punt a un article titulat El Partit Popular demana que se senyalitzi correctament l’accés al port de Badalona.

Un pensament sobre “Noticies del port de Badalona

  1. I ningú fins avui, està parlant de la inaccessibilitat al port, ni que continuen incomplint-se en les obres públiques les normatives actuals sobre accessibilitat, d’obligat compliment.
    Les persones amb dificultats continuem essent discriminades pels qui tindrien de donar l’exemple (l’Administració)
    Plataforma Deixem de Ser Invvisibles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.