CiU Badalona

CiU Badalona està força actiu darrerament. Tant que he cregut convenient fer una llista de les coses que han anat publicant els darrers dies.

El dia 4 publicaven una notícia titulada CiU proposa que s’instal·li una escala mecànica per arribar al tanatori de Badalona que es pot resumir amb aquests dos paràgrafs:

La federació nacionalista considera que cal reforçar la nova Línia 2 dels autobusos, que va des de Pep Ventura fins a l’entrada al tanatori, ja que té una freqüència de pas d’una hora i un servei que no funciona els caps de setmana. CiU considera que aquest fet provoca que la línia no sigui prou utilitzada per arribar fins al tanatori, i que els usuaris optin per agafar les línies B24 i B27 per dirigir-se a l’equipament, ja que tenen una millor freqüència de pas.

El problema és que les línies B24 i B27 tenen parada a la carretera de Can Ruti, i els usuaris han de desplaçar-se a peu fins el tanatori pujant una escala amb una pendent força pronunciada. Per aquesta raó, CiU proposa que, més enllà del reforç de la Línia 2, s’instal·li una escala mecànica que faciliti l’accés de les persones que van al tanatori amb les línies B24 i B27.

A mi això de l’escala mecànica allà no m’agrada, ara bé, millorar la freqüència de pas de la línia 2 i, fins i tot modificar el recorregut d’una de les altres línies per tal que pugi fins el tanatori em semblaria molt millor.

El dia 5 publicaven altre notícia titulada CiU considera una trampa per fer inviable la B500 que el projecte tingui un pressupost un 450% més car que el previst per CiU. La veritat és que sobre aquest tema de la B-500 ja vaig dir al seu moment tot el que podia dir, així que no tornaré a insistir sobre el tema. Això sí, aquella carretera s’hauria de millorar d’alguna manera…

Finalment, avui, han publicat una nova notícia: CiU lamenta que s’anunciïn unes multes de 700 euros pels graffitis que serviran de poc si no es contemplen mesures per augmentar l’actual manca de control dels actes incívics on diu coses com

El president de CiU ha reiterat que “la sanció pot tenir un efecte dissuasiu, però de poc servirà si no es reforça la presència de policies al carrer que atrapin els infractors i els imposin les multes”.

És a dir, més o menys el que deia jo ahir 🙂

Però afegeixen un parell de punts força interessants:

En aquest sentit, Falcó ha tornat a demanar “que l’Ajuntamentelabori un pla integral de lluita contra l’incivisme, que inclogui l’ampliació del control policial, l’ampliació de les multes, les campanyes de sensibilització generals i els programes educatius als centres escolars”.

En aquesta línia, Falcó ha proposat “que s’ofereixi a les persones que siguin atrapades pintant graffitis la possibilitat d’obtenir un descompte en la sanció a canvi de fer treballs per a la comunitat, com ara reparar els desperfectes provocats i altres que hi hagi per la ciutat”.

Ara, “les campanyes de sensibilització generals i els programes educatius als centres escolars” jo no les limitaria a uns determinats actes incívics, sinó que les faria extensives a tots els actes incívics: excrements de gossos, papers, puntes de cigarretes, maltracte de mobiliari urbà, …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.