Línia 9 del metro

El 23 d’agost del 2003 vaig escriure una entrada titulada igual que aquesta, on parlava de la nova línia 9 del metro de Barcelona. Com és de suposar hi ha molta gent que està interessada en tenir informació sobre aquesta nova línia de metro y, donat que a la web de la Generalitat costa trobar-la, fan servir Google per mirar d’aconseguir-la.

Total, que molta gent arriba a Badalona bitàcola buscant informació sobre la línia 9 del metro.

Bé, la qüestió és que avui un lector de la bitàcola ha posat en un comentari el enllaç que porta a la página de la Generalitat on hi ha molta informació sobre aquesta línia i la poso aquí per tal que sigui més fàcil de trobar:

http://www10.gencat.net/ptop/AppJava/cat/arees/mobilitat/L9/index.jsp

Com diria el “senyor” Córcoles “és un servei públic de Badalona bitàcola” 🙂

4 pensaments sobre “Línia 9 del metro

  1. Avui he descobert aquesta adreça cercant coses de Badalona. Aprofito que aquest tema de la L-9 està inclós per a intentar de trobar major informació de si la moguda d’entitats de Badalona per tal que a l’estació que té entrades i sortides a la plaça del Che al barri de la Salut se l’anomeni “LA SALUT – CHE GUEVARA” ha obtingut el recolzament de l’entitat municipal, si se sap quina és l’opinió de la CTM, i si alguna vegada el organismes públics amb càrrecs electes i designats, s’han fet dipositàris d’aquest tipus d’iniciatives populars.
    Moltes gràcies.

    Ruben.

  2. M’agradaria que si algú ho sap, m’exliqués quins plans hi ha per ampliar les línies 2 i 1 del metro; si existeix alguna web on expliqui els recorreguts, i els terminis d’execució de les obres(jo no ho he trobat). Gràcies per endavant

  3. Jordi, a http://www.gencat.net/economia/doc/doc_60997788_1.pdf tens el pla director d’infraestructures 2001-2010. Allà estan contemplades tant l’ampliació de la línia 1 fins a Badalona Centre, com l’ampliació de la línia 2 fins a Can Ruti passant per Casagemas. Però no hi ha cap referència a terminis. També consta l’ampliació de la capacitat de la línia de rodalies Renfe de Badalona a Mataró. No consta (o no he trobat) cap referència al soterrament de la via del tren a Badalona, ni de la perllongació del tranvia del Besòs fins a Badalona.

  4. Hola em dic Carlos i estic molt content amb la parada de metro L-9 (la Salud/che Guevara) Peró…
    aixo no li veig molt futur, aquest metro no hi entrara ningú. Perqué??
    Perque tindrem por, por dels personatges que tenim al nostre barri… aixo no durara molt.
    Tot i aixó Guaita Badalona!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.