La caserna de la Guàrdia Civil a Canyadó i altres coses…

L’espai de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil a Canyadó es destinarà a un complex d’habitatges i, possiblement, a una escola bressol. Ho diu Badalona Comunicació.

L’article també parla de que

L’enderroc de la caserna s’enmarca en el pla especial de reforma del barri, encara sense aprovar. També es preveu l’obertura dle carrer Méndez Núñez, per connectar Casagemes i Canyadó a través del parc de Ca l’Arnús mitjançant un vial integrat al paisatge i pel qual només podrien circular persones i serveis.

Això de l’obertura del carrer Méndez Núñez és una cosa que no acabo d’entendre. Fa temps que es parla d’aquesta obertura, però no té sentit parlar d’un vial integrat al paisatge per a la circulació de persones i serveis. Quina necessitat hi ha de fer aquest vial? Ara mateix la circulació de persones es podria fer a través dels parcs sense cap mena de problema… Si l’ajuntament volgués. A més, a on han d’anar aquestes persones? I en quan als serveis. Quins? A on han d’anar? A Ca l’Arnús ja hi ha una entrada de vehicles. Perquè cal fer una altra? Crec recordar haber llegit a algun lloc que l’ajuntament vol fer pisos (o cases) a una part de Ca l’Arnús i que aquest nou carrer serviria per donar accés a aquests habitatges… És cert?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.