Les obres de la línia 2

Al gener del 2006 començaran les obres de perllongació de la línia 2 del metro, entre Pep Ventura i l’illa de Can Fradera, on estarà la estació de Badalona Centre. Aquestes obres porten ja força retard (en teoria havien d’haver començat en el primer trimestre d’aquest any) i dubto que aquest tram pugui estar en funcionament quan havien dit, a la primavera del 2007 i més aviat sembla que no estarà en funcionament fins a principis (o mitjans) del 2008.

Però no només aquestes obres porten un retard considerable, sinó que, a més, estan generant força polèmica perquè, sembla ser, les obres de preparació (les que fan abans de començar a foradar) es volen fer al desembre i els comerciants de la zona tèmen que les obres els hi perjudiquin.

Tant l’Ajuntament de Badalona com la Generalitat han anunciat que les obres per prolongar el metro fins al centre de la ciutat no començaran fins passat Reis, amb la voluntat que el tall del carrer Francesc Macià no perjudiqui els comerciants de la zona durant la campanya de Nadal. Amb el que els botiguers no comptaven, però, és amb la necessitat que té l’empresa constructora de continuar fent treballs previs per anar preparant el terreny.

Els botiguers, que tenen demanada una reunió amb cadascuna de les dues administracions implicades en el projecte, tenen clar que impediran «de qualsevol manera» que s’hi faci cap mena d’obra durant el període nadalenc.

I una dada curiosa…

Els veïns demanen que, quan es talli Francesc Macià, no es carregui de trànsit el carrer Barcelona.

El carrer Barcelona comença a Martí Pujol i acaba a la plaça de la Constitució (prop de l’esglesia de Santa Maria). No l’acabo de veure el sentit…

Més informació:

Tots els articles són de el Punt

3 pensaments sobre “Les obres de la línia 2

  1. Jo vaig estar a la reunió informativa de la comissió de seguiment, i no vaig sentir res del carrer Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.