Els afectats pel sorteig dels pisos es mobilitzen

Bé, crec que és normal. Es consideren enganyats i per això reclamen. Una altra cosa és el que puguin arribar a dir els tribunals, però crec que aquest no hauria de ser tema de tribunals. És un tema polític que hauria de tenir una resolució a les urnes. Però em fa a mi que no serà així…

Una desena de parelles joves que fa més de tres anys que esperen un pis social al qual no tindran accés són els impulsors de la plataforma d’afectats pel pla municipal d’habitatge de Badalona. Ahir, la Federació d’Associacions de Veïns ja va anunciar que donava suport al col·lectiu, al qual afegia una dotzena d’afectats amb qui tenen contacte. Els joves s’han mobilitzat en saber que l’Ajuntament només farà 525 dels 891 habitatges promesos.

“Ens sentim enganyats i estafats per l’ajuntament i no estem disposats que el tema s’acabi amb unes simples disculpes, perquè el perjudici per a centenars de joves i famílies de Badalona ha sigut molt gran”

Los afectados han comprobado que, mientras esperaban un piso que en muchos casos nunca llegará, el precio de la vivienda en Badalona se ha duplicado. “Por esperar a los pisos prometidos, ahora el dinero ya no nos llega para comprar otro”.

Es decir, del millar de familias que aspiraban a un piso tras el sorteo, sólo 139 lo tienen, y sólo 220 lo tendrán. “Hace tres años yo saqué el número 370 aproximadamente, tenía el piso prácticamente al alcance de la mano. Ahora estoy fuera. Ahora no me alcanza para comprar otro a precio de mercado y tendré que devolver lo desgravado por mi cuenta vivienda, seguir de alquiler con mi pareja…”

La informació als diaris:

Més informació a Badalona bitàcola: Només 359 pisos dels 891 que es van sortejar (27/10/2005)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.