11 pensaments sobre “Cotxes sobre la vorera

  1. Està clar que després de tant de temps aparcant a la vorera, ja s’ha instaurat com un dret veinal que costarà molt treure. De fet, es comenta que ja s’està tramitant demanar a la UNESCO que ho declari ‘patrimoni no tangible de la humanitat’ 😉

    Fora conyes, era previsible que aquesta obra no solucionaria el problema.
    De fet, de solucions n’hi han, i si no s’apliquen serà perque hi ha algú que, incomprensiblement no vol solucionar el problema.

    A part, veient l’espai que queda inclús havent reduit la vorera, m’agradrà veure com pasa el camió de les escombraries si ningú aparca a sobre la vorera.

  2. Margarida xirgu és només un exemple. Vine a fer fotos a Dalt la Vila, carrer Quintana Alta, sobretot, però molts d’altres també.
    Veurem cotxes i cotxes mal aparcats a mitjes sobre la vorera, completament sobre la vorera (amb la consqüència que els peatons hem de baixar-ne per seguir el nostre camí) entre els pivots, etc etc etc. Mentrestant, els que som cívics, fem voltes i voltes per deixar-lo com toca o bé paguem aparcaments perquè no trobem on fer-ho. Una altra cosa és que no se t’acudeixi deixar-lo tu, que si no ets d’aquell carrer encara et faran mala cara o et ratllaran el cotxe (en conec casos).
    I la guàrdia urbana no hi fa res. A què es dediquen? a qui posen multes? què representa que s’ha de fer per erradicar aquest costum?
    ÉS UNA VERGONYA

  3. El que s’ha de fer, crec jo, és ser dràstic. Posar pivots,que jo pensava que hi posarien a Margarita Xirgu, aprofitant les obres (però sembla que hi ha algú a l’ajuntament que no li funcionen bé les neurones, perquè no pensa en aquests detalls); fer treballar la grua allà on ha de treballar i amb regularitat, i construïr més aparcaments soterranis als solars propers.
    Per cert, algú s’ha adonat del detall que hi ha un senyal de prohibit aparcar a la vorera a la que hi han els dos cotxes?
    És que ja és massa!

  4. Ah! S’ha de reconèixer que han fet una cosa bé, i ha estat fer més ampla la vorera del final del carrer… FELICITATS, SENYORA MAITE, SEMBLA QUE UNA MICA SÍ QUE ELS FUNCIONEN LES NEURONES A L’AJUNTAMENT!

  5. Pilar,
    És cert que hem de felicitar els que han decidit fer més ample el tram final de la vorera als dos costats. Els que hi pasem sovint amb cotxets de nens ho agrairem. A més, des de que han enretirat els contenidors (suposo que només fins que acabin les obres), és més fàcil pasar, encara que hi ha veïns que deixen la bossa d’escombraries al terra allà on abans estaven els contenidors, és increible.

    Però, com has dit en el missatge anterior, no sembla que tinguin la intenció de posar pivots.
    Fem una aposta per veure quant de temps triguen els cotxes en aparcar a sobre d’aquesta nova vorera i fer-la intransitable per als vianants?. Jo dic que la nit següent d’acabar les obres ja tindrem algú que no ens deixarà pasar.

    Confiem en que si no han posat pivots, és per que la grua farà la seva feina. Si no, estarem com abans.

  6. Víctor, crec que t’equivoques. Em jugo el que vulguis que abans que acabin les obres ja tenim cotxes aparcats sobre la vorera.

    I, la meravellosa idea de fer obres a les dues voreres del final del carrer alhora? Aquest matí la senyora alcaldessa ha tingut que passar pel mig del carrer perquè les dues voreres estan aixecades. S’haurà adonat d’aquest detall?

    Per cert, mentrestant el seu cotxe l’esperava a sobre la vorera a la plaça del doctor Niubó…

    Però és que aparcar sobre la vorera no és incivisme…

  7. Doncs no m´hi jugaré res perque probablement perderia.

    I ara! si que em sap greu això que m’expliques de l’alcaldessa!. Hauriem de fer una colecta tots el veïns per posar-li una estora vermella i que no s’embruti les sabates amb les porqueries de les obres.
    A més, no li podem demanar que perdi el seu meravellós temps en fixar-se en aquestes minudències. Segurament, està molt enfeinada amb coses molt més importants i útils com resoldre els problemes d’incivisme, protegir el litoral, promoure zones verdes, planificar nous equipament públics, protegir el patrimoni de la ciutat, lluitar contra l’especulació urbanística o solucionar els problemes de mobilitat.

    Nosaltres sí que som incívis e insolidaris que només ens preocupem de les nostres coses.
    Si us plau, no siguem tan egoistes !
    I per demostrar el que dic, us enganxo una carta amb la seva reposta publicades a consensus que m’ha cridat l’atenció.

    Permuta del Camp de futbol de la Morera. Destinatari:Maite Arqué Ferrer
    Data: 14/11/2005
    Tipus: de queixa
    Autor: AVV MORERA

    Text de la carta:
    Una vegada més ens hem d’assabentar per la premsa d’un projecte d’acord entre l’Ajuntament i una entitat privada d’un tema que és molt important pel barri. Sembla, a més, que el conveni s’hauria “d’aprovar abans de finals d’any” segons una publicació esportiva.

    Aquesta permuta significarà, una vegada més, la pèrdua d’un espai municipal integrat en el nostre barri i, per tant, som els primers afectats.

    És per això que expressem el nostre malestar devant d’aquesta situació i sol·licitem una major transpariència en tot aquest procès.

    Preguem es posin en contacte amb nosaltres per debatre el problema.

    Resposta:
    Benvolguts membres de l’AAVV de Morera,

    L’Ajuntament ha encetat un procés de negociació que ha de permetre que l’interès general surti enfortit, en benefici de tothom. A més, ha de fer possible que una entitat esportiva amb més de 100 anys d’història a la ciutat, pugui tenir un futur per al seu projecte esportiu.

    El Govern que encapçalo fa de la transparència un dels seus criteris bàsics d’actuació política. L’acord al que es pugui arribar, serà en aquest sentit, explicat i difós d’acord amb aquest criteri, per al coneixement del conjunt de la ciutadania.

    Ben cordialment,
    Maite Arqué
    Alcaldessa de Badalona

  8. Aquesta vegada m’haig de desdir i reconèixer que, al final, no ha anat tan malament la cosa.

    La part final del carrer, per fi té una vorera transitable i s’estan colocant pivots per a evitar que els cotxes aparquin a sobre.

    Només em queda criticar que, aquesta ampliació de la vorera penso que s’hauria d’haver fet a tot el carrer i no només en aquest troç. Però, millor això que res.

  9. A veure, realment alguna cosa s’ha guanyat, no tot són perdues. Però això no treu que una part important del carrer hagi perdut vorera i que els cotxes hagin guanyat a les persones…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.