L’ajuntament de Badalona i els diners…

Només dos apunts d’una notícia publicada avui per “el Punt” i titulada Veïns de Llefià acusen l’Ajuntament d’incomplir promeses i de no retornar-los 180.000 euros

Resumint, 18 col·lectius de veïns de Lloreda i Llefià, van promoure la construcció de aparcaments als seus respectius barris. L’ajuntament, en comptes de posar-los les coses fàcils (és un bé per a la ciutat) els hi va cobrar un aval que en total puja 180.000 euros, a banda de no facilitar en absolut els tràmits de la llicència d’obres, que en alguns casos no ha arribat encara, tot i que ja funcionen els aparcaments. Ara els veïns reclamen que es faci la part que li toca a l’ajuntament (urbanitzar la superfície i dotar la zona d’il·luminació i mobiliari urbà) en aquells aparcaments on encara no s’ha fet i que torni els diners dels avals.

Això per una banda, l’ajuntament no torna uns diners que no són seus i no compleix uns acords que havia signat.

Però per l’altra banda, resulta que:

El malestar que aquest fet crea entre els veïns s’ha agreujat en les darreres setmanes arran d’una carta que l’Ajuntament de Badalona ha adreçat a tres comunitats de propietaris -la resta les aniran rebent- i que, segons va explicar Gutiérrez, reclamen l’import d’un nou impost mediambiental que ascendeix, aproximadament, a uns 120 euros per veí.

Aquí no tinc clar qui ha de pagar aquest impost i perquè. Algú m’ho pot explicar? Perquè el fet que hagin tret els cotxes del carrer és positiu, no entenc el perquè d’un impost que, segurament, els que aparquin el cotxe al carrer no hauran de pagar.

Aquesta és la política de l’ajuntament. Gravar als que treuen els cotxes del carrer i facilitar l’existència a aquells que ho deixen a sobre la vorera…

2 pensaments sobre “L’ajuntament de Badalona i els diners…

  1. Un cotxe aparcat al carrer:

    Envaeix espais que no li pertoquen (voreres, passos de vianants, places, etc.)
    Contamina mes al donar voltes per cercar un lloc buit.
    Dificulta les tasques de neteja.

    Per tant em sembla que aquest Impost “Mediambiental” no es res mes que una manera fàcil de fer calers sense cap mena de justificació.

    I NI MES NI MENYS QUE 120 EUROS!!!, QUINA BARRA!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.