Modificació del Pla general metropolità a l’entorn del carrer de Sant Bru

Publicat avui (des de fa 18 minuts ahir…) al BOPB (algú sap quin és l’horari d’atenció al públic del Departament de Plànol de la Ciutat de l’Àmbit de Serveis del Territori de l’ajuntament de Badalona?):

El Ple de l’Ajuntament, en la sessió de data 20 de desembre de 2005, va aprovar amb caràcter inicial la Modificació del Pla general metropolità a l’entorn del carrer de Sant Bru (número exp. 17/D4-04), instrument d’ordenació urbanística que es formula i tramita per aquesta Corporació Municipal a l’empara de l’article 94, en concordança amb l’article 74, ambdós del Text Refós de la Llei d’Urbanisme (DL 1/2005, de 26 de juliol).

Tanmateix, va acordar suspendre, com a mesura cautelar, de conformitat amb allò que s’estableix a l’article 71 del text legal més amunt esmentat, l’atorgament de llicències de parcel·lació de terrenys, d’edificació, reforma, rehabilitació o enderrocament de construccions, d’instal·lació o ampliació d’activitats o usos concrets i d’altres autoritzacions municipals connexes establertes per la legislació sectorial, en les finques incloses en l’àmbit que es delimita en el plànol que s’incorpora com a annex III de la memòria, amb el benentès que en cap cas aquesta suspensió afectarà la possibilitat d’atorgar les llicències fonamentades en el règim vigent que siguin compatibles amb les determinacions del nou planejament aprovat amb caràcter inicial.

L’expedient s’exposa al públic durant el termini d’un mes, a comptar des del dia hàbil següent a la darrera publicació d’aquest anunci en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i en un dels diaris de més divulgació, als efectes que es puguin presentar al·legacions. Es pot consultar al Departament de Plànol de la Ciutat de l’Àmbit de Serveis del Territori (Francesc Layret, números 101-107, 1r pis), en horari d’atenció al públic.

Badalona, 23 de desembre de 2005.

L’Alcaldessa, p.d., el Regidor de l’Àmbit de Serveis del Territori, Francesc López i Guardiola.

https://bop.diba.es/continguts/resultatstematica/frame_html.asp?nbu=013&aini=0&afi=0&dpu=16/01/2006&pini=28&pfi=28&any=2006&mes=01&fitxer=022006000430

Un pensament sobre “Modificació del Pla general metropolità a l’entorn del carrer de Sant Bru

  1. M’agradaria fer uns comentaris sobre el posicionament de ICV-EUiA que fa a la seva WEB sobre aquest tema.

    Diuen estar-hi d’acord perque:

    – La prolongació del carrer Méndez Núñez, només tindrà 13 metres d’amplada. (13 METRES D’AMPLADA!! Em sembla una passada per a una carrer peatonal).

    – Els Badius del carrer Sant Bru es mantindran, tot i que reduits. (Potser reduint 8 metres d’amplada del nou carrer, no s’ahuran de reduir els badius, no?).

    – El parc de Cal Arnús no perderà ni un metre quadrat. (I el de Can Solei? Tampoc cedirà cap metre quadrat a aquest nou carrer?

    I sí, és cert que la prolongació de Mendez Núñez millorarà l’accés a Cal Arnús, però si obrisin la maleïda porta que hi ha a Can Solei, es resoldria el problema No?.

    Quants arbres més ens pulirem per fer aquesta prolongació?
    Ecologistes?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.