Panoràmica de Badalona des de la creu de Montigalà

Aquests dies estic menys pendent del blog del que m’agradaria, qüestió de feina. Per compensar, una panoràmica de Badalona feta des de la creu de Montigalà el diumenge 12 de febrer.

Fotografia panoràmica de Badalona

Clicant sobre la fotografia es pot veure a diferents grandàries.

Com tots els continguts d’aquesta web, aquesta imatge es publica sota llicència Creative Commons (cc). Això vol dir que l’autor permet que es faci servir sense necessitat de demanar-li permís sempre i quan es compleixin els següents requisits:

  • S’ha de reconèixer l’autoria, es a dir, allà on es faci servir s’ha d’indicar d’on prové.
  • No es pot fer un us comercial d’aquesta imatge

Les llicències Creative Commons (cc) faciliten la transmissió del coneixement i la cultura reduint les dures limitacions que imposa el Copyrigth (c). Si no s’indica el contrari, tot el contingut disponible a internet té Copyrigth (c). Això vol dir que no es pot reproduir sense l’autorització de l’autor.

Malgrat sembli que allò que està a internet és de tots, això no sempre és veritat i cal ser respectuosos amb el desig de l’autor de qualsevol obra.

Bé, és veritat que deixar un contingut a internet és com deixar un cotxe al carrer amb les claus posades, però… Quants de vosaltres agafaria el cotxe i se l’enduria?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.