Ca l’Arnús

Acabo de llegir a El Periodico que l’alcadessa va anunciar ahir que a la tardor es podrà visitar el parc de Ca l’Arnús juntament amb el de Can Solei, i serà el parc urbà més gran de la ciutat, amb 10 hectàrees d’extensió.

Serà veritat?

6 pensaments sobre “Ca l’Arnús

  1. Doncs jo ahir vaig veure a les notícies de TVB un reportatge sobre la presentació del plà d’usos per Can Solei-Cal Arnús.

    Sembla mentida que en una televisió que paguem tots, siguin capaços de fer aquest tipus de reportatge i quedar-se tan panxos.

    No parlaven per res del vial de 12 metres d’amplada previst per poder construir pisos a Cal Arnús.

    Les imatges de Can Solei eren de fa un any, quan encara hi havia parc infantil i arbres. Perquè no mostren les actuals? no ens agradarien?

    No mencionaven per res la pèrdua d’espai que ha suposat la construcció de la nova escola al parc de Can Solei.

    Volen muntar un restaurant a l’edifici on ara està l’escola Artur Martorell.

    No van mencionar els judicis pels abusos comesos als antics propietaris.

    Semblava que sigués un parc que ens regalava l’ajuntament als badalonins i que mai hagués estat aquí sino que li hem d’agrair a ells.

    Deien que els dos parcs estan actualment separats per una paret sense dir que hi ha una porta que els uneix i que l’ajuntament manté tancada incomprensiblement.

    Vergonyós tot plegat.
    I el pitjor és la sensació de que ens estan enganyant i que ho seguiran fent impunement.

  2. Mercè, sí, segur que serà veritat. S’acosten eleccions i les promeses que va fer sobre Ca l’arnús, fa gairebé 3 anys, encara no s’han cumplit.

    Però s’obrirà un parc amenaçat per uns edificis que es volen construir al actual camp de futbol del Badalona, per un vial “de servei” que es vol construir justament a l’altra banda, escurçat per la construcció d’una escola que ha acabat amb decenes de pins centenaris,…

    Un parc que no té un futur clar perquè en aquests darrers tres anys l’ajuntament no ha estat capaç de donar-li vida, ans al contrari l’ha tret l’espai infantil que havia a Can Solei i no ha donat alternativa a les famílies que anavem allà amb els nostres fills, ha expropiat sense miraments a les famílies que vivien a Ca l’Arnús per a res, la porta d’accés entre els dos parcs ha estat tancada gairebé sempre malgrat l’obertura electoralista que va fer l’alcaldessa aviat farà tres anys.

    S’obrirà finalment Ca l’Arnús als ciutadans? Segurament sí, però això no és el més important. El que realment importa és, Com s’obrirà? Perquè, i m’agradaria equivocar-me, molt em temo que serà en precari, com està ara, sense serveis de cap mena, sense espais lúdics, …

  3. Natàlia, maca, on ets????
    No tens cap nova aportacio sobre el port, el peatge o qualsevol altre coseta perque veiem la teva gran preparacio cultural????
    Saps on esta Ca L’Arnús????????????

  4. Maru, si has d’escriure coses d’aquest estil millor que no escriguis res, no creus? Si has d’aportar alguna cosa la teva opinió serà benvinguda. Si l’únic que et ve de gust fer és emprenyar, millor ho deixes estar… Si us plau.

    Gràcies!

  5. Em sorprèn que encara hi hagi un sol badaloni que es cregui les “promeses” del nostre govern.
    Per higiene democràtica ha d’haver un canvi al govern de la nostra ciutat abans que ens veiem a la Tele com els de Marbella.

    Per cert i com a darrer comentari fer constar que la tele i radio municipal es dediquen a la desinformació i a vetar aquells que critiquen al govern.

  6. Joan, evidentment no em crec a la Sra. Arqué ni quan parla sobre aquest tema, ni cap altra, ja que ha demostrat la capacitat que té per elaborar “cortines de fum”. I així estem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.