El solar situat entre Méndez Núñez i Margarida Xirgu

Cópio un missatge que m’ha arribat avui a través del formulari de contacte. Val a dir que a mi també m’ha cridat l’atenció…

hola, soc veï del carrer Mendez Nuñez i volia denunciar que desde fa poques setmanes els cotxes han envait els descampat de l’illa entre Margarita Xirgu, Mendez Nuñez i Seu D´Urgell amb el transtorn que això comporta a la zona que desde sempre havia estat restringida. Sorolls, pols, inseguretat. Aquesta zona està catalogada com a serveis peró ja em direu si un aparcament és serveis i si es així que com a mínim ho esfaltin.

És curiós. A aquest solar es va poder aparcar durant molt de temps, fins que un dia l’ajuntament va decidir barrar el pas i impedir l’aparcament allà. Però amb les obres del carrer Seu d’Urgell (obres de la nova escola i de l’edifici de vivendes que es fa al costat de l’autopista) sembla que han decidit tornar a deixar aparcar. No diré que estigui en contra, però no deixa de resultar curiós.

2 pensaments sobre “El solar situat entre Méndez Núñez i Margarida Xirgu

  1. Això vol dir que l’ajuntament és conscient que hi ha un problema d’aparcament al barri?

    Això vol dir que han previst per quan acabin les obres destinar algun lloc a aparcament?

    El solar al que fem referència no em sembla el millor lloc per fer un aparcament ja que trobo que seria un desperdici perque la seva situació el fa ideal per a fer-hi un parc, per exemple. De fet, només caldria netejar-lo una mica, plantar uns arbres i posar un bancs en lloc de tenir-lo abandonat com fins ara. Estic segur que costaria molt menys de 90.000 Euros (com el dimoni 🙂 )
    I si no, destinar-lo a qualsevol altre tipus d’equipament, (que segur que hi ha algun que el barri necesita), que fos menys molest per al veïns.

    Penso que una situació ideal per a un aparcament és al devant del CF Badalona, o sigui, com ara però ben arreglat.

    Salutacions,
    Víctor

  2. Hola,
    Jo també soc conscient de la falta d´aparcament al barri de fet jo he hagut de comprar-me una plaça de garatje si volia tenir cotxe tot i no poder-la pagar.
    Al solar de que parlem estaria molt bé com a parc o com equipament necesari pel barri i fins i tot per aparcaments si l´ajuntament acondiciona la zona no com ara està, de fet vull denunciar el perill per als vianants i infants que circulan per la vorera d´entrada al solar doncs pasen cada vegade mes vehicles rodats i a més velocitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.