Els mocadors de les Festes de Maig 2006

Això del mocador de les Festes de Maig s’ha convertit en una tradició. Una tradició que ha estat envoltada de polèmica els dos darrers anys, el primer perquè van arribar tard i el segon perquè es van distribuir amb la revista bétulo que, en teoria havia d’arribar a gairebé tots els habitatges de Badalona, però que a l’hora de la veritat es va distribuir malament i no va arribar a tot arreu.

Aquest any l’ajuntament ha decidit canviar el sistema. De moment ha encarregat 40.000 mocadors, 60.000 menys que l’any passat. D’aquests, 27.000 es repartiran als alumnes de les escoles de la ciutat i la resta es podran adquirir al preu d’1 euro a través de diferents entitats col·laboradores i coincidint amb les activitats centrals de les Festes de Maig.

De moment, però, qui vulgui ja els pot comprar a la botiga d’Intermón Oxfam que hi ha al carrer Sant Miquel número 14.

Tot i ser conscient que no hi ha un mètode infal·lible per repartir els mocadors, em sembla que el d’aquest any tampoc és cap meravella. Personalment trobava més maco el repartiment pels voluntaris abans de la cremada del dimoni. Potser no és millor, però al menys a la cremada tothom tenia el seu mocador.

Més informació a la web de l’ajuntament

Actualitzat 2/05/06: Més informació a el Punt: Solidaritat a un euro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.