Maite Arqué, alcaldable pel PSC a Badalona?

Dijous Vilaweb Badalona publicava una notícia titulada Maite Arqué optarà a la reelecció en la que deia que en una entrevista emesa a la televisió de Badalona, la mateixa Maite Arqué havia dit que ella seria la candidata a l’alcaldia de Badalona a les properes eleccions municipals.

Al blog La Res pública de Badalona es van fer ressò d’aquesta notícia i ahir van publicar una actualització dient que fins que no hagi una assemblea al PSC de Badalona la Maite Arqué no es podrà considerar candidata. Una relliscada de l’alcaldessa?

Per altra banda, al fòrum de Vilaweb Badalona, un missatge signat per Xavier Viñas, diu que hi ha algú no gaire content amb la notícia donada per l’alcaldessa…

Fa uns mesos en van arribar notícies (podriem dir rumors) que deien que aquest seria el darrer mandat de la Maite Arqué. Ara, al fòrum betulo.es algú apunta que si guanya no acabarà el mandat per tal de deixar pas al seu relleu, una estratègia que ja ha fet servir el PSC en altres ocasions. Un nou rumor sense fundament? S’accepten apostes 🙂

2 thoughts on “Maite Arqué, alcaldable pel PSC a Badalona?

  1. Benvolgut badabit:
    No ha estat una relliscada. Simplement s’ha volgut avançar als esdeveniments, no sigui que li tregui el lloc algú dels que han quedat “vacants” del Govern de la G.C.
    Això demostra que els interessos que defensen alguns passa per la continuïtat. No interessa un/una alcalde de debò.
    De tota manera Maite Arqué, i no ens hem d’enganyar, tots aquells que tenen molt a perdre, han demostrat el poc respecte , inclòs menyspreu diria jo, que tenen a la militància del PSC de Badalona.

    Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada