Dimecres 10 de maig: Cremada del dimoni

Demà dimecres, a la nit, tindrà lloc la sempre esperada cremada del dimoni. Aquest any s’inclouen algunes modificacions als actes previs a la cremada, com ara que l’inici ja no es concentra a la plaça de la Vila (de capacitat molt limitada) sinó que es reparteix per un recorregut força llarg. A aquest inici/seguici intervenen: Miquelets de Badalona, Diables de Badalona, Badalona Bèsties de Foc, Castellers de Badalona, Esbart Sant Jordi, Bastoners de Canyet, gegants de les escoles Jungfrau, Joan Maragall i Ventós Mir, Colla de Geganters de Badalona i Banda Simfònica de Badalona. El que no tinc clar és a on actuen cadascuna d’aquestes entitats, però sembla que la idea de l’ajuntament és que la gent vagi passejant seguint les diferents actuacions.

L’horari previst és el següent:

  • A les 19:30 h, al carrer Francesc Layret / plaça de la Vila, Inici del seguici de la ciutat. Recorregut: Francesc Layret, carrer d’en Prim, Rambla.
  • A les 20:45 h, a la Rambla, Tanda de Lluïment
  • A les 21:15 h, a la Rambla, Acte Sacramental de Sant Anastasi
  • A les 21:50 h, a la Rambla, Ball de l’Àliga
  • A les 22:00 h, a la platja, Castell de focs i cremada del dimoni
  • A les 23:30 h, a la Plana, Ball del Micaco
  • A les 23:30 h, a la Carpa de les Arts, Clown: Yllana, Olimplaff
  • A les 23:30 h, a la plaça del Centenari, Concert de festes: Gertrudis, La Cabra Mecánica

Com arribar? Aquest any el arribar a la Rambla serà complicat. Per començar l’ajuntament ha anat eliminat moltes places d’aparcament a la zona centre de Badalona, amb el que aparcar serà difícil. Per altra banda, cal tenir present que la sortida de Badalona nord aquest dia estarà col·lapsada a partir de les 18:30 h (sortir per Mongat pot ser una bona alternativa). Sens dubte el millor sistema per arribar serà el transport públic, però, malauradament, no serà el millor sistema per marxar (tot i que tusgsal incrementi el servei, que no sé si ho farà, en el moment d’acabar la cremada serà difícil agafar un autobús). Si no queda més remei que agafar el cotxe, els millors llocs per aparcar-lo seran, si s’arriba d’hora al costat de la platja a la zona de la riera Canyadó. I si s’arriba tard, possiblement el polígon Can Ribó i els aparcaments que hi ha al costat de la via del tren al Manresà siguin una alternativa a provar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.