Espurnes a la cremada del dimoni

Durant la cremada del dimoni feia vent i les espurnes van creuar les vies del tren i van arribar a la Rambla on havien els espectadors. Avui m’han fet arribar algunes fotografies de la cremada del dimoni fetes des del lloc on anaven a parar les espurnes. Tot i que no tenen massa qualitat (el fotograf les va fer mentre fugia de les espurnes), són prou significatives.

Les espurnes de la foguera del dimoni espanten a la gent

Més fotografies a la carpeta Festes de Maig 2006 de badalona-fotos.com

5 pensaments sobre “Espurnes a la cremada del dimoni

  1. Aquí hauria calgut més seguretat, o almenys que hi hagués un grup de policies o voluntaris formant un cordó de seguretat. Potser fins i tot hauria fet falta assajar-ho per poder-ho prevenir, doncs s’ha d’anar amb compte amb la pirotècnia.

  2. La veritat és que el tema és difícil perquè la Rambla és molt llarga i no crec que sigui fàcil esbrinar cap a on aniran les espurnes. Més aviat crec que caldria fer el dimoni amb algun material que generi menys espurnes. El que passa és que està fet de manera que es cremi en un parell de minuts.

    De tota manera, segur que, veient la direcció del vent, es pot avisar als espectadors abans que s’ho trobin.

  3. Isaac, si t’hi vas fixar el cordó de seguretat hi era. I bastant gran per cert. La policia te la culpa fins i tot quan surten espurnes…i això que hi havia una dotació dels bombers d’aquest ajuntament al costat… Em sembla que badalona bitacola no sap que quan hi ha foc surten espurnes…es que som mes papistes que el papa coi. A mes, tractes els espectadors de tontos. Vaja, jo si veig que em venen les espurnes…doncs marxo, em canvio de lloc i ja esta.

  4. A veure, algunes coses. L’aglomeració de gent al lloc on van arribar les espurnes no va permetre a la gent apartar-se tant com els hi hagués agradat. En quan a les espurnes, depen molt del material que es faci servir, tot i això no sé a que ve el comentari de que Badalona bitàcola no sap que surten espurnes amb el foc…

  5. dons, anyoro tot el que he llegit sobre la cremada del dimoni, voldria a tornar ser petita i disfrutar de tot de vell nou

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.